2777
2789
عنوان

دعا برای نابودی جادوگر

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 88 پست
خواهش میکنم .تاالان کاری نکردین ؟

هربار میرم کاری کنم اتفاقات عجیبی میوفته که مانعم بشن باورت میشه حتی گوشیم بی دلیل سوخت ؟ و بعد خیلی عجیب پیامای طرفی که میخواستم برم پیشش از اینستام پاک شد بااینکه تو اینستا نمیشه اینجوری پاک کرد یا نمیتونستم نمازا رو بخونه صدا میومد بازم و ...

هربار میرم کاری کنم اتفاقات عجیبی میوفته که مانعم بشن باورت میشه حتی گوشیم بی دلیل سوخت ؟ و بعد خیلی ...

اره باورم میشه گوشیم ضبط صدا داره تمام مکالمم ضبط شد ولی بایه نفر که دوبارتماس گرفتم صداش ضبط نشد خیلی برام تعجب داره مگه میشه اینجوری به شوهرم گفتم باورش نشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکارش کردی ؟ من تو خواب خیلی فشار بهم میومد چیزی نمیدیدم اما تخلیه شدن انرژی از بدنمو حس میکردم

شبها قبل از خواب ۳ بار سوره ی توحید بخون { اینو کاربری که گرفتار بود میگفت حضرت علی علیه السلام اومد به خوابم گفت شبها قبل خواب سوره ی قل هو الله رو ۳ بار بخون } 

+ ۱ بار آیه ی فَسَيَكْفيكَهُمُ اللهُ و هو السميعُ العليم { معنيش ميشه خداوند تو را از آسیب آنها نگه میدارد که او شنوای داناست ( گویا معنی فسیکفیکهم میشه خدا برای تو کافی است ) : اینو یه سید دعانویس قرآنی حرفه ای که تابستون سال ۹۵ رفته بودم پیشش برام نوشت و بعدش دیدن ها و لمس شدنها و بد خواب کردن ها و اذیت ها قطع شد } 

+ ذکر یامُجیب 101 بار { اینم یه دعانویس و باطل سحر حرفه ای به یه کاربر یاد داده } 

بخون فوت کن دور خودت ؛ 

اگر چنانچه حسشون کردی { تو دلت هم میتونی بگی } بگو از اینجا برید وگرنه واگذارتون به حضرت علی و حضرت سلیمان علیهم السلام ( مثل سگ از این دو بزرگوار میترسن ) 

قبل خواب بالای سرت هم یه قرآن کامل بزار روشم یه مهر کربلا : 

من این کارا رو کردم جامو انداخته بودم پذیرایی ، حس کردم پشت سر هم فرار میکردن اتاق خواب اونجا موندن تا صبح و مثل اسیرها نمیتونستن بیان بیرون ، نصب شبش شنیدم یه صدای مردانه فحشم داد به ترکی گفت بویون باتسین { یعنی بری زیر خاک } ( از مهر کربلا ترسیده بودن ، الآن بهت میگم‌ چرا از خاک کربلا بدشون میاد ) 

این اجنه : یا چون در محیط ما حضور داره ترکی حرف میزنن ( یا اینکه اون جادوگر ترک زبان هست و اجنه هایی که کنارش زندگی میکنن ترکی رو شنیدن و حرف میزنن . تابستون سال ۹۵ هم که صداهاشونو میشنیدم با هم ترکی حرف میزدن نصف شب تو خونم 

صبح حسشون نکردم ؛ شب رفتم اتاق رو مبل جانماز با مهر کربلا بود [ من چنتا مهر کربلا خریده بودم از لوازم مذهبی فروشی ، کارتن کارتن مهر کربلا داشتن من تو دلم گفتم یعنی همه ی اینا از کربلا اومده ۳ تا خریدم ] مهر کربلا بود یه صدا گویا درونم یا کنارم بهم وسوسه کرد بشین رو مهر کربلا من نشستم زمین همون صدا حس کردم میگفت چی میشد مینشستی رو مهر بعد دیدم یه ابر رقیق سیاه کوچیک از روی سرم رد شد و سایه ش افتاد رو آینه یعنی از کنار آینه رد شدنی دیدمش . 

مدتها بعد رفته بودم همون مغازه پرسیدم این مهر ها از کربلا میان گفت مهر ها رو خودمون درست میکنیم ولی بله خاکش رو از کربلا میریرم میاریم .

( یه آینه بین سال ۹۷ بهم گفت جادوت رو تو قبرستان خلخال دفن میکنن : از اون میفهمم جادوگر ترک زبانه ؛ مزاحم با پیش شماره های ۰۹۱۴ هم دارم این برای استان ازدبیل و آذربایجلن شرقی غربی هست ) 

سلام عزیزم مرسی که اینقدر عالی و کامل توضیح دادی اینقدر این بیشرفا برامون دردسر درست کردن که اصلا وق ...

هه منم بعد از ماه صفر برنامه ریزی میکنم چله های باطلی رو شروع کنم یا مریض میشم یا کنسل میشه 

گفتی که از کودکی همینطوری میشدی و الآن چند سالیه بدتر شده 

( جریانهای ماوراییِ بد : مثلا اجنه ی کافر ؛؛؛ از هر ۱۰۰۰۰ مورد ۹۹۹۹ تا با جادو میان ؛؛ فقط یکی ( فقط یک نفر ) با میل خودش میاد که اونم بسیار بسیار به ندرت پیش میاد که با میل خودش بیاد {{{ اینم اگه دو نفر یا بیشتر حضور داشته باشن 《 با جادو اومدن ؛ اون بسیار بسیار به ندرتی که گفتم‌ و جن کافر هم هست فقط یک نفره و با میل خودش اومده 》 }}} 

♦️♦️♦️ به هر حال چه با جادو اومده باشن یک یا چند نفرن ؛؛؛  چه یه نفره با میل خودش اومده : سوره ی بقره ۴۵ روز خوانده شود روزی یکبار ( خواندن ۴۵ روز ، گوش دادن ۹۰ روز } ،،، سوره ی انعام ( خواندن ۴۰ روز ، گوش دادن ۴۰ روز ) ،،، سوره های صافّات ، جن ، یس ، عنکبوت ، الرحمن ، طه ، مریم ( طه و مریم هم باطلی محسوب میشن هم گشایش بخت : نیتونی حذفشون کنی ) : روزی یکبار به مدت ۴۰ روز ،،، 

آیات ۶۰ قاف : ۱۲۰ بار در ۱۱ روز === از روز اول تا دهم آیات ۶۰ قاف رو روزی ۱۱ بار بخون و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخون تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل شود " هر طلسمی که باشد باطل میشود " 

کامنت کاربری : آیات ۶۰ قاف حتی طلسم چند هزار ساله رو هم باطل میکنه ( طلسم چند هزار ساله میشه یه طلسم دفنی که چند قرن از روش گذشته ؛؛ پس طبیعتا طلسم دفنی چند ساله ی امثال من هم باطل میشه ) 

بالایی ها باطلی بودن 

سوره های تکویر و انسان پشت سر هم : روزی یکبار تا ۴۰ روز : جهت دفع همزاد کافر " همزاد شیطانی " 

سوره ی عبس ۴۱ روز ؛ روزی یکبار : جهت دفع جن عاشق 

حدیث کساء ، دعای نادعلی ، دعای معراج ، روزی یکبار به مدت ۴۰ روز 

اونایی که کم هستن رو انتخاب کن ( بهترینش آیات ۶۰ قاف هست : میتونی روزی یکبار به مدت ۴۰ روز بخونی اما اما قوی ترینش همون روش ۱۱ روزه هست ) + سوره ها و ادعیه ی شرعی کوتاه 

بقره و انعام خوندنشون طولانی و طاقت فرسان : التحدیر " یا تند خوانی " اونا رو دانلود کن گوش بده یا نه صوتش رو در خانه پخش کن 

خواندن و یا گوش دادن : بقره ؛ جن ؛ صافّات : زمانش از طلوع آفتاب هست یا ۱ ساعت مانده به اذان مغرب ( که میشه ۲۰ دقیقه مونده به غروب آفتاب ) 

بهترین روز برای شروع و انجام قرآن و دعا خوانی یا گرفتن چله : روز پنجش شنبه ( شب پنج شنبه هم میشه ) و یا روز یکشنبه ( شب یکشنبه هم میشه ) است که اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباشه = از روز دوم تا آخرِ آخر مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی ( اینم یه راه میان بر هست که شرع گذاشته که نیازی نیست پاک باشیم ) 

روز نحس شامل : روز قمر در عقرب ؛ و روز کسوف وخسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن = به عنوان روز نحس هستند . 

*** تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : تو گوگل هست ؛ ۲ تا عکس داره که ایام هر دو عکس در هر ماه ۴_۵ روزه ( عکسشو اتفاقی چند روز قبل از اینکه قانون جدید نی نی سایت مبنی بر تایید عکس ها ؛ تو اولین تاپیکم گذاشتم ص آخر ) 

یکی دیگه از باطل سحرهای معنوی و قوی زیارت خانه ی کعبه و همینطور زیارت ضریح یه امام معصوم هست 

( اینو یه کاربری گفته بود و من ازش شات گرفتم و تو تاپیکای مربوطه که میام میگم = زیارت ضریح یه امام معصوم بدترین طلسم ها و نحوست و سنگینی و بلا و بدبختی رو دفع و خنثی میکنه ( شنیدی میگن بریم مکه یا زیارت فلان امام یه استخونی سبک کنیم ؛ این به خاطر دفع بالایی هاست ) : زیارت خانه ی کعبه ؛؛؛ و یا زیارت ضریح یه امام معصوم از نزدیک یا دور { دور اینطوریه یه عکس از حرم و یه عکس از ضریح یه امام معصوم را در اتاق یا نشیمن بچسبون [ پرینت رنگی بگیر ارزونتره ] ( تابلو هم میشه ولی از اونجایی که خونه ی شما و امثال من جن داره شاید شایدا ممکنه شیشو بشکنن ) در اتاق یا نشیمن بچسبون و هر روز زیارتنامه اون امام معصوم رو بخون مثلا : 

۱ هفته عکس گنبد سبز پیامبر { اگه پیامبر زیارتنامه نداشته تو گوگل سرچ کن اگه نبود ۱۰۰ تا صلوات بفرست } ؛ ۱ هفته عکس حرم و عکس ضریح حضرت علی ( ع ) ؛ ۱ هفته امام حسین ( ع ) ؛ ۱ هفته امام جواد ( ع ) ، ۱ هفته امام موسی بن جعفر ( ع ) ؛ ۱ هفته امام رضا ( ع ) ۱ هفته امام هادی ( ع ) ؛ ۱ هفته امام حسن عسکری ( ع ) ؛ ۱ هفته امام حسن مجتبی ( ع ) ؛ ۱ هفته امام سجاد ( ع ) ؛ ۱ هفته امام محمد باقر ( ع ) ؛ ۱ هفته امام جعفر صادق ( ع ) 

من نمیدونم ائمه ی بقیع زیارتنامه ی جداگانه دارن تو گوگل یا نه ( اگه یه زیاتنامه ی مشترک داشتن : پرینت عکس قبور ائمه ی بقیع و یه زیاتنامه ی مشترک بخون به مدت ۱ هفته ) 

دعای فرج بخون روزی یه بار ( الهی عظم البلا و ... ) 

اما مشکل اصلی شما و امثال من : تمدید جادوی قبلی یا قدیمی ؛ یا زدن جادوی جدید هست وگرنه باطلی کاری نداره یکبار اساسی باطل میکنی تموم میشه ( من اینو با چشمای خودم دیدم ، حس کردم: مثلا بعد از اتمام چله های باطلی دوباره حسشون میکردم 

من سه سری چله های باطلی خوندم قرآن و ادعیه ی باطلی ( من اولین بار انداختم ماه رمضون ۱۴۰۱ که هم باطل کنم هم ثواب تلاوت هام چند برابر بشه { من به عقل خودم مینداختم ماه رمضون چون تصور میکردم اجنه ی کافر هم مثل شیاطین در بند میشن تا آخر ماه رمضون اما اشتباه میکردم چون حسشون میکردم و از روز دوم تا پنجمِ چله [ میشه روز دوم تا پنجم ماه رمضون‌ ] آزارها شروع شد بعدش اوضاع آروم شد . هم ماه رمضون ۱۴۰۱ ؛ هم ۱۴۰۲ ؛ هم ۱۴۰۳ ( این ماه رمضون حتی شبهای قدر هم حضور داشتن : آیه ی فسیکفیکهم و ... رو میخوندم حس میکردم شبهای قدر تا شعاع ۳_۴ متری میان ولی نزدیک نمیتونن بشن و فحشم میدادن : دلیلش اینه گیرنده ی جادو احتمالا پی برده بود من باطل میکنم یعنی جادوگر بهش گفته بود که قبلی ها باطل شده ؛ دیگه ۱ ساله زود به زود جادو میگیرن تا نتونم باطل کنم ( بستگی در بخت و بستگی در راه های رزق و روزی دارم یعنی شغلی و کار نتونم پیدا کنم‌ چون اگه شاغل باشم موردای بهتری برای ازدواج میاد ) خواهرام و زنداداشام شب جمعه خونمون دعوت بودن زنداداش کوچیکه وقتی فهمید بابام دو دانگ مغازشو به اسمم زده ماتش برد شوکه شد از ۲ روز بعدش نصف شبها کاملا حسشون میکنم و اون آیه ها و اذکار رو میخونم و میگم‌ واگذارتون میکنم به حضرت علی و حضرت سلیمان علیه السلام و میگم‌ من از شماها نمیترسم یادتونه تابستون سال ۹۵ هم نمیترسیدم بعد خوف و ترسم میره و میخوابم‌ ( اونا از ترس ما تغذیه میکنن ) 

غرض اینه : مشکل ماها تمدید جادوی قدیمی یا جادوی جدید هست . 

من چند سری چهله های باطل سحر با قرآن و دعاهای شرعی انجام دادم

*** ( سری اول ماه رمضون ۱۴۰۱ : بقره ۴۵ روز خوندم ؛؛؛ جن ، صافّات ، الرحمن‌ ، تکویر ، ۴۰ روز ؛؛؛ دستور برگرداندن جادو به جادوگر و برگرداندن طلسم به خود شخص در مورد سوره ی زلزله هست = سایت دایی ابراهیم به مدت ۲۱ روز ریاضت کشیدم و ۳ روز انجام دادم ؛؛؛ برای انجام دستور سوره ی زلزله بدن باید طاهر باشه غسل به گردن نباشیم من برای این کار قرص جلدگیری میخوردم تا پریود نشم ، ریاضتش ۳ روز یا ۷ روز و یا ۲۱ روزه هست من ۲۱ روزه رو انتخاب کردم از روز دوم تا پنجم دقیقا عصرها خونمون دعوا میشد مامان و بابام با هم دعوا میکردن و کم می موند به کتک بکشه خواهرمم دعوای شدیدی باهام کرد سر یه چیز ساده و پیش پا افتاده ، روز دوم موقع تلاوت بقره آروم به در اتاقم میزدن باز میکردم می دیدم هیشکی نیست نصف شبش از سوزش شدید کف پام از خواب پریدم تو گیجی و منگی دیدم یه مرد قد تقریبا ۱۶۰ لباس مردانه ی مشکی و شلوار مشکی داشت داره به کف پام سنگ داغ میکشه ۲_۳ بار کشید بعد رفت سمت پنجره ؛ تو گیجی اولش فکر کردم شوهر خواهرمه سرش و مدل موهاش و اندامش شبیه ش بود 🥴 من با خودم گفتم علی آقا این وقت شب تو اتاق خوابم چیکار داره ( البته علی آقا قد بلنده ) بعدش خوابم برد با صدای آلارم گوشیم واسه سحری بیدار شدم کم کم تو جام به خودم اومدم فهمیدم اون خادم طلسم و جن کافر بوده و حالش بد بوده از اینکه دارم بیرونش میکنم . 

روزهای اول تا پنجم موقع خوندن سوره ها هی خمیازه میکشیدم هی خوابم میگرفت بدون اینکه تایم خوابم باشه با دهن خمیازه ای به زور میخوندم و قطع نمی کردم 

از روز ششم اوضاع آروم شد ؛ روز نهم یه خاستگار اومد ولی چون نامناسب بود ردش کردم خواهرمم خونمون بود بهم گفت رباب خواب دیدم داری تو یه استخر بزرگ شنا میکنی منم دارم لباساتو کنار استخر میشورم من تو دلم گفتم اینا نشونه ی باطلی و باز شدن هست ؛ روز دهم به استفراق افتادم و ۶ روز مریض شدم و روزه هامو خوردم ولی نمازهامو نشسته و قرآنامو دراز کش میخوندم و قطع نکردم ؛ باز روزه گرفتم و چبه رو ادامه دادم ؛ از فردای عید فطر ( میشه روز ۳۱ چله ) تا آخر چله موقع خوندن سوره ها هی خوابم میگرفت هی خمیازه میکشیدم به عقل خودم تصور میکردم یا اجنه ی کافری که در خدمت جادوگر هستن دوباره فعالیتشونو از سر گرفتن یا همون روز برام جادوی تازه گرفتن یا قبلی رو تمدید کردن ؛ چهل روزها تموم شد موند بقره ی ۴۵ روزه ( روز ۴۱ ام بود صبحش خواهرم زنگ‌ زد گفت رباب بعد از ظهر میخواییم بریم مشهد دوست داری تو هم بیای گفتم چرا نمیام میام اون روز دوش گرفته بودم و چون قرص جلوگیری میخوردم پریود نبودم رفتیم تو قطار بقره رو خوندم تو هتل خوندم و خوابم میگرفت با دهن خمیازه ای میخوندم ، ۳ روز آخر چله " ۳ تا بقره ی بافی مونده " رو تو حرم خوندم و هر بار خوابم نمیگرفت 🥰 🤩 ؛ از سفر که برگشتم کل چله هام تموم شده بود و یهو پریود شدم 😁 دیگه قرص قطع کردم ( بعدها اتفاقی ویدئویی دیدم : بدترین طلسم ها با یک نگاه به حرم یه امام معصوم باطل میشه ؛؛ احتمالاً امام رضا علیه السلام زحمات برباد رفتمو دید و طلبید 😢 ( همین زیارت یه باطل سحر دیگه برام شد ) 

۱ ماه بعدش تیر ماه بود دائماً حسشون میکردم و اون ماه بالای ۸ بار خواب جن دیدم که دیده نمیشدن ولی کلی وسایل و سطل و اینا سمتم پرت میکردن 

میخواستم باز هم چله های باطلی انحام بدم جور نمیشد بالاخره انداختم دی ماه ولی سرماخوردگی سختی گرفتم و ۱ ماه طول کشید 

دی سرماخوردگی سختی گرفتم و ۱ ماه طول کشید و اون زمان آیات ۶۰ قاف رو از نی نی سایت یاد گرفتم روزی یکبار به مدت ۴۰ روز و یا 

۱۲۰ بار در ۱۱ روز خونده بشه 

دیگه به عقل خودم تصمیم گرفتم‌ بندازم ماه رمضون ۱۴۰۲ همون‌ سوره ها رو خوندم + آیات ۶۰ قاف ( روز ۱۵ ام چله شروع کردم : از روز اول تا دهم ، آیات ۶۰ قاف رو ۱۱ بار بخونم ؛؛؛ و در روز یازدهم آیات ۶۰ قاف رو ۱۰ بار بخونم تا ۱۲۰ بار در ۱۱ روز تکمیل بشه : موقع خوندن آیه های ۶۰ قاف هم هی خوابم میگرفتم بدون اینکه تایم خوابم باشه با دهن خمیازه ای میخوندم و قطع نکردم بعد از پایان ۱۱ روزه : سبک و شاد و پرانرژی شده بودم انگار برگشته بودم به سالهای قبل از طلسم انگار برگشته بودم به ۱۲ سال قبل .

چند روز بعد از چله های باطلی احساسشون میکردم و اینا 

آبان ۱۴۰۲ بود شوهر عمم فوت میکنه [ ما میریم‌ خونشون و شبش هم داداشم و زنداداشم‌ میان ، اونجا تو اتاق نشسته بودیم زنداداشم میاد منو میبینه و شوک میشه انگار یه سطل آبجوش ریخته باشن سرش { حالا چرا چون به پسر عمه ی مجرد دارم از من بزرگتره و فقط این مونده و یه پسر ۲ شغله و زیبا و قد بلند و مومنه { سال ۹۵ که اوج جادوهام بود اولین بار واسه اون یکی برادرش که اون زمان مجرد بود و اونم زیبا و قد بلند و دو شغله و مومنه ، علیه من جادو گرفته بود }

مامانم لباس مردانه و لباس زنانه خریده بود یکی واسه عمم یکی واسه همین پسر عمه مجردم که اسمش مهدی هس و تو خونه گفت اینا برای فلانی و فلانی هس که چهلم از لباس عزا در بیاریم ، زنداداش که اسم مهدی رو شنید یه نگاه به من کرد یه نگاه به مامانم هی رنگ میگرفت هی رنگ میداد ( یعنی خیر ندیده زرد و قرمز میشد از عصبانیت ) و روزهای اول میریم مسجد ها و مراسم ها چیزی حس نمیکردم و سبک بودم ولی نزدیک چهلمش خواهر زاده ش دعوتمون کرد یه مسجد برای ختم انعام به نیت شوهر خالم ؛ اون روز نزدیکای صبح خواب دیدم زنداداشم پز میده آبجیش یه خواستگار مولتی میلیاردر داره متم گفتم مبارکه و فلان بعدش رفتم خوابیدم کنار پسری که عاشقشم (( فامیلم نیست فقط همدیگه رو دوست داریم و آذر سال ۹۹ بود از حموم در اومدم و شیر ریختم بخورم که محو زیبایی پسره شدم یهو دسته ی لیوان شیر از دستم چرخید و کلش پاشید با صورت و لباسام و سینک قشنگ انگار یکی دیگه پاشوند اونموقع من نمیدونستم جادو و بستگی و جن عاشق دارم )) خوابیدم کنار پسری که عاشقشم و موجودی که دیده نمیشد اومد دستمو کشید آستین لباسم پاره شد من ترسیدم فورا اعوذ بالله من الشیطان الرجیم گفتم و سوره ی ناس خوندم کتکم میزد و من به زور سوره رو سریع و با فریاد خوندم و تموم کردم بعدش اون موجود نامرئی خیلی عصبانی شد منو یه نیم متری بلند کرد و کوبید زمین از خواب پریدم ساعت ۷ صبح بود جالبش اینجاس کمرمم درد گرفته بود تو جام موندم تا کمرم خوب بشه بعد ۱۰ دقیه اینا بلند شدم ؛ بعد از ظهر رفتیم مسجد اونجا ختم انعام داشتن و انعام خوندیم عصبانی میشدم و سرم درد میگرفت سرم گیج میرفت خودمو نگه داشتم کسی نفهمه و عادی بودم دلم میخواست برم قاری رو بزنم . ( بعدها کاربری نوشته بود یه باطل سحر حرفه ای گفته ۴۰ روز انعام هم بدترین طلسم رو باطل میکنه ) 

سری سوم چله های باطل سحر رو انداختم سال ۱۴۰۳ : از همون اوایل ماه رمضون حسشون میکردم ( گویا پی برده بودن ماه رمضونا باطل میکنم ؛ حتی شبهای قدر جولان میدادن ) 

جریان شکست چله هام زو تو نی نی سایت گفتم 

ببخشید خیلی طولانی شدن غرض از اینهمه نوشتن : 

♦️♦️♦️ جریان شکست چهله های باطلی رو تو نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند ) ؛ اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی ) و گفت که بهتره روی پوست آهو باشه . 

💚💚💚  اما چند ماه بعد اتفاقی ویدئویی از استاد حکیم ملا محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده ( منظورش مزاج اختری هست ) 

اینم سایت آزمون مزاج اختری هست ( اسم شخص و مادرش رو وارد میکنی ؛ خودش حساب میکنه که مزاج اختری شما چیه و زمان بستن حرز برای هر مزاجی رو هم توضیح داده که در چند شنبه است : روز بستن حرز روز قمر در عقرب نباشه نباشه و قبل از بستن حرز صدقه بده ) 

وقتی وارد سایت شدی شرایط وارد کردن اسامی رو توضیح داده مثلا کبری را کبرا وا د کن و ...

ببخشید خیلی طولانی شدن غرض از اینهمه نوشتن : ♦️♦️♦️ جریان شکست چهله های باطلی رو تو نی نی سایت گفتم ...

این حرز { و حرز صغیر امام جواد ( ع ) } جلوگیری میکنه از سحر جدید ؛ تمدید سحر قبلی یا قدیمی تر ها ؛ چشم زخم ؛ آسیب همزاد کافر " همزاد شیطانی " ؛ نفرین ؛ و ۸۰ تا خاصیت دیگه هم داره که تو گوگل هست . 

اون حرزی که روی پوست باید باشه برای مزاج گرم و خشک ؛ و مزاج گرم و تر  ( پوست یک حیوان حلال گوشت مثل گاو ؛ آهو ؛ گوسفند ؛ شتر ؛ بز اهلی ؛ بز کوهی که بهترینش آهو است اما پوست اونیکی حیوانات هم ایرادی نداره ) = روی پوست باشه در همه ی سایت ها و باسلام و ترب پیدا میشه .

روی پوست ؛ روی کاغذ بی خط { مزاج سرد و تر } ؛ روی فلز حک شده باشه { مزاج سرد و خشک } = در سایتِ موسسه ی حکمت بنیان طیبستان پیدا میشه ( اینها تو ایتا کانال دارن ولی در باسلام هم پیدا میشه )  

روی فلز حک شده باشه : گردبندش هست ( نقره ؛ پشتش حز کبیر حک شده جلوش نگین عقیق داره ؛؛؛ انگشتر نقره ی حرز صغیر امام جواد به درد مزاج سرد و تر میخوره ( اینم استفاده کنه منفعته ) 

سلام عزیز خوبی 

@zshgh  

تو این تاپیک در مورد چله های باطلی گفتم + حرز امام جواد علیه السلام 

گفتی داداشت ۲۴ ساعته خونه ی شماست ( به نظرم برو کتابخونه بخون سوره ها رو ؛ من عضوم شدم چند ماه پیش ؛ اگه بخوام چله های باطلی بخونم میخوام برم کتابخونه  تو خونه نمیشه هی کار پیش میاد یا میفهمن یا مهمون میاد یا زنگ‌میزنن یا تلفن میکنن