2777
2789
عنوان

دعا برای نابودی جادوگر

| مشاهده متن کامل بحث + 934 بازدید | 88 پست
خونه مامانم ساعت یازدونیم شب باخواهرزادهام نشسته بودیم سرسفره یه دفعه دیدم یه مردهیکلی سرتاپاه سیاه ...

پس لامپ روشن بوده.قندت نیوفتاده؟؟ مطمئنی ردیف بودی؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

خواندن و نوشتن آیات 75تا 82 سوره یونس و همراه داشتن آن خواندن آیات 54 تاذ56 اعراف درخواست دعا ار اول ...

ممنونم عزیزم ان شالله از فردا شروع میکنم همش باید یجا خونه بشه یا با فاصله هم میشه ؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم ان شالله از فردا شروع میکنم همش باید یجا خونه بشه یا با فاصله هم میشه ؟

نه هر جور خوندی مؤثره 

انقد بخون تا تاثیرش بره 

ممکنه با یه بار خوندن هم بره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چه علائمی دارین

درو دیوار خونه کوبیده میشه وسایل یهو پرت میشه حتی مهمونامون سایه میبینن سنگ پرت میکنن و ...دردای وحشتناک بیدلیل و اینکه یه روحانی که ادم نورانی هم بود بهم گفت با تمام جزییات علائمم و زندگیم که به هیچکس نگفته بودم 

بدتر عصبانی نشن بهم حمله کنن

ازت دور میشن فراری میشن 

حتما انجام بده

اینا کاربری هامه همین آلتادین @تکمیلاطلاعاتکاربری @برامبیاسبوحشی @دلاراممحسین @سایوجان ۴ تا تعیق ...

ساعات جفتت مربوط به فرشته های نگهبانته که دارن بهت خیال جمعی میدن که مواظبتن

تجربه نشون داده نه جادوگر به راه راست هدایت شده نه گیرنده ی جادو تازه اون جادوگر نباشه ؛ گیرنده ی جا ...

خود گیرنده جادو احتمالا جادوگر هم شده الان بیشتر از پنج شش ساله تو این کاراست یکسره تو قبرستونو اینور اونر بیل به دست مشغوله

ساعات جفتت مربوط به فرشته های نگهبانته که دارن بهت خیال جمعی میدن که مواظبتن

بله دقیقاً 

مثلا ساعت ۵: ۵ یکی از معانیش اینه دشمنان شما دارن مخفیانه برات نقشه میکشن ( همون شبش یا فرداش حسشون میکنم و میفهمم روزی که ساعت ۵:۵ دیدم ؛ پیس جادوگر بودن یا بهش زنگ‌زدن برام جادو بزنه 

و اتفافی ساعت جفت ۵:۵ میبینمیعنی فرشتگان نگهبان اون ساعت آگاهم میکنن

خیلی میترسم اصلا یهو ترس تنمو گرفت

نترس انجام بده 

روحت قوی بشه نمیتونن کاری کنن.

چون روح انسان از روح جن بالاتره 

خود گیرنده جادو احتمالا جادوگر هم شده الان بیشتر از پنج شش ساله تو این کاراست یکسره تو قبرستونو اینو ...

🤣 خاک تو سرش ان شا الله تعالی اون دنیا قیر داغ بریزن تو دهنش این دنیام پاک از دنیا نره 

آره دیگه جادوگر پول میخواد ؛ دیگه خودشون یاد میگیرن هزینه نکنن

خیلی میترسم اصلا یهو ترس تنمو گرفت

تو نترسیدی که اون خادمِ طلسم ترسید و تو رو هم میترسونه که انجام ندی ( اونا از ترس ما تغذیه می کنن ؛ حتی بیسگستر از آیه ها و اذکار قرآنی از نترسی ما عصبانی میشن ؛ هیچ کاری نمیتونن بکنن