بیاین بچه ها دعا کنیم فلج شه یا نابود شه یا عاقل شه بخدا داره نابود میکنه همه رو اینقدر هم که منفوره همه حالشون ازش بهم میخوره اصلا هیچ حدو حدود اخلاقی نداره انگار تسخیر شده تاحالا داشتین تو اطرافیان ؟
اره بگو لطفا و اینکه میگن اگه الان حرز بگیرم جنا حبس میشن تو بدنم
خواندن و نوشتن آیات 75تا 82 سوره یونس و همراه داشتن آن
خواندن آیات 54 تاذ56 اعراف
درخواست دعا ار اولیای واقعی خدا
صدقه
سوره فتح آیه 2 و 1
سوره نصر
روم آیه 21
مائده آیه 23
قمر آیه 11 و 12
طه 25 الی 28
کهف 99
توبه 128 129
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواندن و نوشتن آیات 75تا 82 سوره یونس و همراه داشتن آن
خواندن آیات 54 تاذ56 اعراف
درخواست دعا ار اولیای واقعی خدا
صدقه
سوره فتح آیه 2 و 1
سوره نصر
روم آیه 21
مائده آیه 23
قمر آیه 11 و 12
طه 25 الی 28
کهف 99
توبه 128 129
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
تازه اون جادوگر نباشه ؛ گیرنده ی جادو ( خریدار و مشتری جادو ) مبره یه جادوگر دیگه پیدا میکنه ، جالبش اینجاست ۹۰ درصد گبرندگان جادو خودشون خوشبخت و موفقن و پول هم دارن چون جاددگر پول زیادی میگیره
ممنون میشم بفرستی نه اخه تو بدنمه دردای زیادی هم تو جاهای مختلف بدنم ایجاد میکنه
قرآن همیشه همراهت باشه.
ذکر لاحول ولا قوه الا بالله علی عظیم زیاد بگو
اسفند دود کن
اذان و اقامه زیاد بگو مخصوصا وقت شرعی .
ناس فلق زیاد بخون .
نمازت ترک نکن
از نجاسات دوری کن
موهای زائد بلند نشه.
دائم وضو باش
ممنون میشم بفرستی نه اخه تو بدنمه دردای زیادی هم تو جاهای مختلف بدنم ایجاد میکنه
منم جن عاشق دارم یا جن مزاحم
احتمال زیاد در بالای ران چپم هست از سال ۹۹ ( چون وقتی به آیات ۶۰ قاف فکر کردنی اونجا گز گز میکنه و نیشگون نیشگون میشه ، به یوره های باطلی فکر کردنی ؛ انجام دادنی
کاربر گبی که تعلیق دائم شده ولی از تاپیکام یادمه : یکی با صدای بابام فحشم داد . خوابای عجیب من تو این ۵۰ روز . دیشب نصف شب هی بوی حلوا میپیچید تو خونه . من مدام ساعت جفت میبینم ۵:۵ ؛