2777
2789

هفته هشتم بارداریم هست،من امروز فهمیدم باردارم چون علائمی نداشتم ولی اشتهام،از اول خوب بود

زیاد میخوردم،ولی الان که فهمیدم انگار بیشتر شد😂😂

همه میگن به خودت تلقین میکنی،چی بخورم هم مضر نباشه و هم سیر بشم♥️🤌🏻

ممنون میشم راهنمایی کنید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته 8 بارداری🥹🤌🏻                                          [این بیوگرافی بماند به یادگار از روزی که خبر بودنتو بهم دادن]💕 🧿                                                           1403/10/3🤰🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا من انقد بی اشتهام؟؟

غذا میبینم حالم بد میشه😢😢فقط میتونم کیک و شیرینی بخورم

چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»✨❤️‍🩹                   ازدواج 1403/09/30💍                                                      جدایی1403/۱۲/۲۰❤️‍🩹                                                                  برای تویی ك فراموش نکنی چطور دووم آوردی تو این روزا....💪                                                     

گوشت شیرینی جات کم بخور

یعنی مضره!؟

آخه من شیرینی زیاد میخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هفته 8 بارداری🥹🤌🏻                                          [این بیوگرافی بماند به یادگار از روزی که خبر بودنتو بهم دادن]💕 🧿                                                           1403/10/3🤰🏻

مباارک 

اگه واقعا گرسنه میشی سعی کن جدا از غذای معمول 

مغزیجات بخوری پسته بخوری بادوم درختی بخوری .

نمک را کمتر بخور که باد نیاری خیلی 

اگر گرسنه نمیشی نخور الکی که بعد زایمان سریع رو فرم بیای بزار اگه وزنت و شکمت میاد جلو برای رشد خود بچه باشه نه پرخوری

پس چرا من انقد بی اشتهام؟؟غذا میبینم حالم بد میشه😢😢فقط میتونم کیک و شیرینی بخورم

من برعکس زیاد شده،ولی شما مثل خواهرم هستید،اونم نمی‌تونست چیزی بخوره،و تا ماه ۶ شکم نداشت اصلا و فقط آجیل میخورد برای تقویت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی مضره!؟آخه من شیرینی زیاد میخورم

شرینی جات سیرت نمی کنه 

گرسنه ام می کنه 

قندم می بره بالا 

چاقم می کنه

کم بخور بهرحال بدنت می طلبه دوست داری بخوری  ولی گوشت بخوری حس سیری بیشتری داری کلسیمم داره واسه بدنت خیلی خوبه

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
شیر بخور. کشک. میوه در روز ۴ واحد

میگن شیر خوب نیست برای اوایل بارداری؟یعنی مضر نیست؟؟🙁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا سعی کن پرخوری نکنی قبل بارداری هر جوری بودی همون حجم رو نگه دار واسه سلامتیت ضرر داره و جنین هیچ وزنی نمیگیره همش چربی میشه

این رژیم منه قبل بارداری هم همین بودم

روزی ی تخم مرغ ابپز در کنارش چند لقمه صبحونه دیگه

میان وعده ظهر ی دونه سیب درختی 

ظهر ناهار به همون اندازه ک میخوردم قبلا ۵ قاشق برنج و خورش ی ...

میان وعده عصر ۷ تا بادوم و میوه

شب هم ساعت ۸ تا ۹ شام سبک میخورم

روزانه اب میخورم اونم زیاد

همیشه کاهو میخورم چون اسید معدم اذیتم میکنه

شربت البالو میخورم چون گر گرفتگیمو کم میکنه و دوست دارم

امروز هوس ی نوع شیرینی رو کردم اگه فرصت کنم درست میکنم شب با چایی با همسرم بخورم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس