انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱”در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بیارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بیارزش نمیرفتم، واقعاً میفهمیدم که بیارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱
از بین چیزهایی که گفتی مبل ببین من همسرم داره جهیزیه میچینه بهش گفتم فقط ضروری ها شامل تخت خواب و مبل و میز و صندلی ناهار خوری یخچال و تی وی و فر و اتو ایستاده رو فعلا بگیر با یه سرویس وسایل آشپزخونه بقیه اش تا عروسی نگرفتیم خورد خورد جمع میکنیم
فرش نداریم اصلا زشت نیس؟؟ مبل باشه و فرش نباشه مامانم میگه اول فرش بخریم بعد چن سال مبل
سلیقه ایه
من بودم مبل میگرفتم و ی قالیچه وسط. ولی شما اگه اونجا ک هستین کلا فرش میندازین حتما اول فرش بگیر
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
استارتر هر چی که قدیمی تر و خراب تره واجبتره.ببین من خودم خونه جدید اومدم مبلام یکم پارچهش قدیمی شده بود.منم نداشتم یهو همه چیو عوض کنم.اول مبل عوض کردم.تلوزیونمم ۴۰ اینچ بود برای خونه کوچیک بود عوض کردم.دیگه کم کم تو چند سال فرش و پرده و همه چی رو عوض کردم.