2777
2789

سلام عزیزان

شوهر خالم مرد مذهبی و با ایمانی هست یعنی طوری که کل فامیل میگن اما یک سالی میشه نگاه سنگینی روی خودم حس میکنم و وقتی نگاهش میکنم سریع چشمش رو میدزده

خالم خوشگله و شبیه خارجیاست واقعا نمیدونم فاز شوهرش چیه

منم‌ آدم محجبه مانتویی هستم ولی خوب تو جمع که هستیم موقع کمک شالم میره عقب و میبینم ایشون زل زده به من یا موقع حرف زدن که حواس بقیه پرت هست منو نگاه میکنه یا حتی موقع غذا و....

پارسال یک‌ مسافرت اجباری پیش اومد و مجبور شدیم با خانواده خالم بریم که چقدر من احساس بدی داشتم از نگاه های ایشون و متاسفانه مامانم اصرار میکنه سال بعد هم باهم بریم سفر

اینم بگم با خانواده خالم رفت و آمد آنچنانی نداریم فقط موقعی که میریم خونه مامان بزرگم از شانس بد من این آقا هم همیشه هست و دوست دارم خودم رو خفه کنم 

میخوام این راز رو به مامانم بگم ولی میدونم که باورش نمیشه میگه تو اشتباه برداشت میکنی چون همه به ایمان و اخلاقش قسم‌ میخورن

تورو خدا راهنمایی کنید چطوری بگم

ممنون

با مادرت در جریان بذار و بگو روش حساس بشه

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کسی نگو همه تورو مقصر میدونن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

از قدیم گفتن از آن نترس که های و هوی دارد، از آن بترس که سر به تو دارد.... به حست شک نکن و تو چشمش نباش به مادرت هم بگو

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

ب مامانت بگو و بهشم بگو‌ حواسش ب شوهر خالت باشه ببینه حدست درست بود یا غلط

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️