2777
2789

یکی از اونها برای خانواده مادر شوهرش زنگ زده بود مامور گاز برای کنترل گاز

یکی هم همون تایپک قهر کردن جاری در شب یلدا برای فال

شما میدونید چطوری پیدا کنم

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

تایپک ها خیلی زیاده نمیتونم بگردم پیدا کنم فکر کنم روزی هزار تا تایپک هست

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه تاپیکای جالبی رو یادته بذار ببینم میتونم برات پیدا کنم اگرچه مطمئنم الان درجا برات لینکشو میذارن ...

مرسی عزیزم چون من معمولا کنجکاوم یادم مونده        

مبحث جاریه که به خواست استارتر تعطیل شد اونیککی روهم سرچ کن ببین هست یانه

چرا تعطیل شد آخرش چی شد خو ما منتظر بودیم دیگه چرا برای ما احترام قائل نمیشن این همه خوندیم این همه ، خوب ،خوب، نوشتیم تا تعریف کنن چی شده من نمیخوام          

مامور گاز رو تعریف کن😅جالبه  دوست دارم بدونم

داستانش باحال بود اگه پیدا کردم بهت میگم

دوستان یکی دبگه هم بود خانمه که شوهرش بهش دروغ گفته بود وخانواده همسرش ندیده بود فقط یه زن به عنوان خواهرشوهر اومده بود خواستگاری..وشوهرش بدهکار بود ...حتی شناسنامه شوهر ندیده بود

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

اخرش همون بود که خواهرشوهرش گفت بریم ملاقات مادرشوهرش که بیمارستانه ایشونم پیامک دادن که حالم خوب نیست ونمیتونم دیگه خبری نبود وبچه هاکلی حرف زدن از اون ور خبری نشده بود شوهرش هم میگفت قطع رابطه