2777
2789
عنوان

من میخوام دو تا موضوع رو دنبال کنم ببینم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 26 پست
دوستان یکی دبگه هم بود خانمه که شوهرش بهش دروغ گفته بود وخانواده همسرش ندیده بود فقط یه زن به عنوان ...

من نخوندم تایپکش کجاست میدونی

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

داستان گاز باحال بود 

خانمه با جاریشو پدرشوهرش تو یه ساختمون بودن 

اونا کنتور گازو دست کاری کرده بودن براشون پول کم میومد 

برای اینا که زیاد میومد اونا تیکه مینداختن که اوخییی شما باید زیاد بدید طفلکیا خخخخ

اینم زنگ زده بود اداره گاز لو داده بود 

خخخخ بانمک بود تاپیکش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نخوندم تایپکش کجاست میدونی

نه خودم هم دنبالش هستم

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
داستانش باحال بود اگه پیدا کردم بهت میگم

عزیزم پستم رو ریپلای کن بیام بخونم ممنون 🌷

به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...
اخرش همون بود که خواهرشوهرش گفت بریم ملاقات مادرشوهرش که بیمارستانه ایشونم پیامک دادن که حالم خوب نی ...

مرسی عزیزم 

میدونی بچها هم مقصر نیستن ولی به نظرم تایپک رو تا آخرش تعریف کنن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
عزیزم پستم رو ریپلای کن بیام بخونم ممنون 🌷

چشم

کاش یه جای بود تایپک های خوب و باحال یه جا بدون اینکه نام کاربری طرف معلوم بشه نگهداری میشد ما هم میخوندیم تایپکهای خیلی خوب بین این همه تایپک گم میشه پیدا کردنش هم خیلی سخته

مامور گاز رو تعریف کن😅جالبه  دوست دارم بدونم

راستش ما با خونه پدر شوهر و برادر شوهرم تو یه ساختمونیم،ما هر بار پول گاز ۲۰۰ تومن برامون میاد اما برادرشوهرم و پدر شوهرم چون کنتورشون رو دستکاری کردند هربار از ۲۰ تومن بیشتر براشون نمیاد حتی یه موقعهای پدرشوهرم بخدا ۵ هزارتومن پول براش میاد 

تا قبضم میاد قبض هر ۳ خونوار میافته دست پدرشوهرم و ایشون به ما میدن جاریمم تا قبض ما رو میبینه اخ و اوفی میکنه که اخی طفلی چقد باید پول گاز بدین هرچی درمیارید باید بدید پول گاز،خلاصه کلی حالمو میگیره خودشم میدونه که اصل مطلب چیه 

خلاصه منم دریک عملیات انتحاری به اداره گاز زنگ زدم و گزارش دادم که هردتاشون کنتور دستکاری کردند اونام گفتن در اسرع وقت پیگیر میکنن  

عذاب وجدانم دارم چون وضع مالی برادر شوهرمم خوب نیس نمیدونم کارم درست بود یا نه!!  

راستش ما با خونه پدر شوهر و برادر شوهرم تو یه ساختمونیم،ما هر بار پول گاز ۲۰۰ تومن برامون میاد اما ب ...

پیداش کردم ولی بقیه اش رو ننوشته بود