چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ
من همین چند روز پیش ی اشتباهی کردم چندبارم براش توضیح دادم ک غیر عمد بود ولی اون ی روز کامل باهام سرد برخورد میکرد آخرش من باهاش قهر کردم خودش اومد سمتم و آشتی کرد ،والااا ناز مردا رو نباید خرید
خانوم عباس آقا نیستم هرچی میزدم قبول نمیکرد مجبور شدم اینو بزنم پس همش ازم نپرسید
بعضی هاتون چه چیزها میگید خوب اشتباه کرده باید عذر خواهی کنه بعد چطور شوهراتون کار بدی میکنه انتظار عذرخواهی دارید؟؟بعدم یکم زمان بده ذهنش و اعصابش اروم بگیره هی تو دست وپاش نباش اصرار نکن اروم شد با محبت باهاش حرف بزن کم کم خوب میشه عجله نکن
اخه نمیتونم اینجوری باهاش بمونم🥲ما تازه ازدواج کردیم یکسالهمیدونم احمقانه به نظر میاد ولی من تو شهر ...
عززززیزم .درکت میکنم الان شوهرت همه کس تو شده بیشتر اذیت میشی وقتی سرد رفتار میکنه .حق داری .ببین نه برای الان کلی میگم سعی کن بجز شوهرت هم با کسایی دیگه ارتباط داشته باشی یه دوستی باشگاهی کلاسی .خودت رو مدام با شوهرت درگیر نکن .الان شاید حال کنه باهات ولی بعد سالها خسته میشه از این همه چسبیدن بهش .یکم برای خودت فضا ایجاد کن فضایی که شوهرت در اون مثلا پنجاه درصدش رو گرفته باشه