2777
2789

مخالف

گمان می‌کنم راهی که می‌سپرم راه من است و آن را آنگونه که باید می‌سپرم. عادت به داشتن اعتمادی پابرجا که اگر با سوگندی موکد شده بود ایمان نام می‌گرفت را حفظ می‌کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

موافق😍 این حرفارو باهم نداریم که

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

24ساعت گوشیم دستشه با هم بازی میکنیم.چک چیه😂منم یکسره سرم تو گوشیشه😁این حرفارو نداریم با هم

شخصی در کاباره ميميرد و شخصی ديگر در مسجد شاید اولی برای نصیحت داخل رفته بود و دومی برای دزدیدن کفشها پس انسانها را به میل خود قضاوت نکنیم🚶

اینکه خیلی عادی یه موقع هایی ببینه نه از نظرم اشکال نداره 

ولی اگ ادم مشکوک و بدی باشه و بگه گوشیتو بده میخام چک کنمو اینا نه دوس ندارم 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

اين اسمو نميشه روش گذاشت 

هروقت ك بخوام گوشيش دستمه هروقت ك بخواد گوشيم دستشه

من ك كلا تو بازياشم اونم اينستاگرام گردي و اينترنت خوري ميكنه

ولي چك كردن مشكلي ني

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞
24ساعت گوشیم دستشه با هم بازی میکنیم.چک چیه😂منم یکسره سرم تو گوشیشه😁این حرفارو نداریم با هم

این خوبه موافقم

رادمهر پسر قشنگم عاشقتم عشق مامان همه کسمی تو🤩😘

ما چك نميكنيم ولى رمز همو ميدونيم هر وقت بخوام گوشيشو ميده اونم همينطور هر وقت بخواد اجازه داره گوشيمو برداره

ولى تا به حال نديدم بره تو پيامام يا ت ل گرام

خاله جونا واس سالم بدنيا اومدنم صلوات ميفرستيد لطفا  
ما چك نميكنيم ولى رمز همو ميدونيم هر وقت بخوام گوشيشو ميده اونم همينطور هر وقت بخواد اجازه داره گوشي ...

عالیه منم دوس دارم رمز همو داشته باشیم

ما چك نميكنيم ولى رمز همو ميدونيم هر وقت بخوام گوشيشو ميده اونم همينطور هر وقت بخواد اجازه داره گوشي ...

صلوات فرستادم برات گلم