2777
2789
عنوان

من آنقدر مادر خوبیم

182 بازدید | 26 پست

من آنقدر مادر خوبیم که بچمو به دنیا نمیارم تا کوچکترین دردی نکشه 🤣

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخواستم چیزی بهت بگم ولی نمیگم

بگو 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

خدا شاهده بخواد بیاد همچین میاد اصلا ب دردش فکرم نمیکنی

مگه میشه کسی فکر نکنه اون انسانی که پا به این دنیا می‌ذاره چه درد و رنجی میکشه

مگه میشه کسی فکر نکنه اون انسانی که پا به این دنیا می‌ذاره چه درد و رنجی میکشه

الان زد و ب خواست خدا باردار شدی؟

زندگی همینه درد و رنج باعث میشه ب پختگی برسيم 

❌آقایون درخواست دوستی ندن❌
الان زد و ب خواست خدا باردار شدی؟زندگی همینه درد و رنج باعث میشه ب پختگی برسيم

شوهر ندارم اگرم یه روزی ناخواسته باردار شدم که دیگه نمیتونم بکشمش بچمو ولی به هر حال شرمنده اون بچه میمونم که با خطام درد زندگی رو بهش تحمیل کردم

این میزان راحت طلبی حتی برای بچه مون جالب نیست

بله هرکس که بچه میاره تمامی درد هاش رو خبر داره حتی میدونه مرگ پایان کار اون بچه هست

از زایمان بیماری فقر جنگ و همه چیز آگاهه

ولی چیزهای مهم تری در این دنیا هست که می ارزه به سختی ها

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
این میزان راحت طلبی حتی برای بچه مون جالب نیستبله هرکس که بچه میاره تمامی درد هاش رو خبر داره حتی می ...

راحتی چیزه خوبیه 

مادر خوبی یا ببخشید مادر گشادی هستی کلا دنیا سختی داره ولی دلیل این نمیشه ادم کاری انجام نده چون سخت ...

فکر کنم تاپیک رو درست نخوندی گفتم نمیارم اپن درد نکشه نه خودم

در ضمن مادر نیستم الان