2777
2789

مادرشوهرم پیره غذا زیاد درست میکنه نمیدونم عادتشه یا چی هفته پیش جاریم اونجا بود قورمه پخته امروز من نهار میرم همونو گرم میکنه الان شوهرم زنگ‌زد گف مامانم نهار قورمه داره نمیدونم فریزر گذاشته یانه میترسم خراب باشه یبار ماکارونی خراب بود خجالت مبکشیدم بگم به شوهرم اشاره کردم نده به بچه گف چرا چشم ابرو میای چی میخوای😂گفتم حس میکنم خرابه جاریم اومد گف راس میگه بو‌میده شوهرم گف نمیتونی زودتر بگی اینم خجالت داره الانم میترسم فریز نکرده باشه یک هفته یخچال مونده باشه اینقد پخته یه قابلمه کوچک به منو دخترش اینا داده باز بعد یک هفته دارتش😖کاش امروز خودم غذا میپختم میبردم یبار کوکو درس کردم بردم باخودم گف این چیه اوردی من غذا پختم لحنش بد بود منظور نداره ها ولی یجور میگه ادم یکم ناراحت میشه پدرشوهرمم فوت شده من دوسندارم برم خیلی شوهرم میگه گناه داره بقیه که درست حسابی نمیان تو برو😞تقریبن هفته ای یبار یا دو‌هفته یبار یه وعده میرم نمیدونم به شوهرم بگم یا چی بگم به مادرش بشدددت کم رو هستم خیس عرق میشم بخوام بگم بنظرتون بگم؟

خودت زود تر برو بگو ناهار من بده بپزم

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

شمادعوتش کن بیاد خونتون 

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید وضع مالی اش خوب نی طولانی  فریز میکنه.بهرحال شما برو ولی سعی کن غذاتونو خونه بحورید واسه بچت غذا ببر بهونه بیار اونا ادویه داره و من بهش غذای خودمونو نمیدم و...اینم بگم غذای فریز شده تا دوسه ماهی خراب نمیشه ولی خب طعمش ی جوریه منم دوس ندارم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
شاید وضع مالی اش خوب نی طولانی فریز میکنه.بهرحال شما برو ولی سعی کن غذاتونو خونه بحورید واسه بچت غذ ...

فریز کنه مشکلی ندارم یخچال میذاره میترسم نه وضعشون خوبه بیشتر خرجشونم با شوهرمه خب کمتر بپز نمیدونم چع عادتیه

اووف چقدر بد ..یبار بگو من غذا کم میذارم نمونه...اگرم بمونه میذارم تو فریزر تو یخچال خراب میشه

اره باید یکم رو دار بشم بگم نمیدونم چی بگم بچم امروز نخوره میترسم بگم نخور بگه مامانم کفته نخور🤣

هرهفته که نمبشه بگمم نمیاد

غذای بچه رو جداببر

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

اره باید یکم رو دار بشم بگم نمیدونم چی بگم بچم امروز نخوره میترسم بگم نخور بگه مامانم کفته نخور🤣

امیدارم موفق بشی....کم بخور خودتم بیشتر برنج بخور

شروع رژیم ۱۹دی .....وزن شروع رژیم ۷۲ وزن هدف ۶۲ .....وزن کنونی ۶۷...میخوام تا