2777
2789

یه گناهی هست که حتی اگه پیغمبرهم پادرمیانی کنه خدانمیبخشه واون مسخره کردن دیگرانه مواظب باشیم 

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره میگن حق الناس را خدا نمیبخشهولی انگار خدا با ما شوخی داشته، چون بیشتر گناهان حق الناسه

براهمین باید حواسمون بیشترباشه

اما تواین مورد حتی اگه طرف مقابلم ببخشه بازخدانمیبخشه مسخره کردن خیلی خیلی بده

مسخره کردن دیگران به چ معناست؟چرا باید یکی رو مسخره کنیم؟اصلا چرا باید سرمون تو زندگی دیگران باشه ک ...

خب همه که مثل هم نیستن بعضیا برای خندیدن اینکارومیکنن 

من ی همکلاسی داشتم یک ثانیه نبود کسیو مسخره نکنه 

ولی خدا همه جوره هواشو داره

هم محبوب هم همه جا شانس داره بهترین شوهر و زندگی و...

هرکسی ندونه میگه چقدر خوبی کرده که انقد خدا هواشو داره

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

مسخره کردن دیگران به چ معناست؟چرا باید یکی رو مسخره کنیم؟اصلا چرا باید سرمون تو زندگی دیگران باشه ک ...

بعضیا مریضن واسه اینکه بقیه روشاد کنن بخندن ی نفر مضحکه میکنن

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
بعضیا مریضن واسه اینکه بقیه روشاد کنن بخندن ی نفر مضحکه میکنن

چقد بی شخصیتن

کاش در این مورد فرهنگ سازی میشد

احترام متقابل رو بهمون یاد میدادن

هرکسی ممکنه ی مشکلی داشته باشه ک نباید مسخره بشه

براهمین باید حواسمون بیشترباشهاما تواین مورد حتی اگه طرف مقابلم ببخشه بازخدانمیبخشه مسخره کردن خیلی ...

قبول دارم

ولی گاهی اینقدر دنبال گناه وثواب میرم، که میگم چه کاری باشه نسلمون زیاد بشه وخدا بخواد تنبیه مون کنه، کاش زودتر منقرض بشیم

من ی همکلاسی داشتم یک ثانیه نبود کسیو مسخره نکنه ولی خدا همه جوره هواشو دارههم محبوب هم همه جا شانس ...

ازحکمت خدا سردرنمیاریم ماها

اینم بگم هرگناهی قبل از اینکه به سن بلوغ برسی انجام بدی گناه محسوب نمیشه