2777
2789

پسرم یک سال و ۶ ماهشه غذا نمی خورد فقط باید شیر میخورد  از دیروز  تا حالا از شیر گرفتمش  با اینکه  بی قراری نمیکنه برای شیر اما دلم براش میسوزه به  نظر شما  زود بوده براش شما تا چند وقت به بچه هاتون  شیر دادید

منم دخترم دقیقا یکسال و نیمه هست. دوست دارم از شیر بگیرمش. یه خواب راحت داشته باشم. 

ولی هنوز نتونستنم با خودم کنار بیام. و احتمالا با روحیه ای که از خودم سراغ دارم 2 سال کامل بهش شیر میدم. 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم 15 ماهگی از شیر گرفتمش بخدا دیگه شیر نداشتم سینه هام میسوخت خب چیکار میکردم

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

منم 15 ماهگی از شیر گرفتمش بخدا دیگه شیر نداشتم سینه هام میسوخت خب چیکار میکردم

الان خوبی؟ گاهی به این فکر نمیکنی کاش بیشتر بهش شیر میدادی؟ 

دلم رو فقط با یاد خدا آروم میکنم.

منم شبا تا صبح شیر میدادم دیگه واقعا خسته شده بودم البته  وقتی بردم واکسن ۱۸ ماهگی رو زدم خانومه  گفت اصل تا یک سال و نیمه  هرچی بچه بیشتر شیر بخوره دندوناش  زود تر خراب میشه

الان خوبی؟ گاهی به این فکر نمیکنی کاش بیشتر بهش شیر میدادی؟ 

دخترم 4سالشه نه بابا ماشالا خوب میخوره تپل نیست ولی هرچی بدم بهش میخوره

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️