2777
2789

پنیک به درمان خوب جواب میده اول درمان کن بعد باردار شو اگه بارداری هم فرقی نداره برو پیش روانشناس دارو که نمیتونی تو بارداری مصرف کنی اضطراب بلند مدت هم برای جنین مضره هورمون کورتیزول از جفت رد میشه

متاسفانه سال ها تلاش کردم و درمان نمیشه.خوبم الان و تا خبره بدی نشنوم یا اتفاقی نیوفته پنیک نمیشم ولی چون ترس از بارداری دارم میگم ممکنه باردار بشم زیاد بشه .روانپزشک میگه قرص اسنترا در دوران بارداری منع مصرف نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه سال ها تلاش کردم و درمان نمیشه.خوبم الان و تا خبره بدی نشنوم یا اتفاقی نیوفته پنیک نمیشم ول ...

درمان با قرص مثل مسکن موقته برای پنیک اگه شناخت درمانی میکردی ریشه ای مشکلت حل میشد اسنترا فکر کنم تو گروه b هست یعنی در مواقع ضروری باید استفاده کنی که بنظرم درمان کن بعد باردار شو چون تو بارداری آزمایش و سونو آنقدر ازت میگیرن که خودش استرس زا هست 

عزیزم تا خوب نشدی باردار نشو منم این حملات داشتم موقتی خوب شدم باردار شدم الان بچه امو داغون کردم از استرس خواهش میکنم تحت نظر روانشاس و روانپزشک باش و اطلاعاتت و از بارداری به اندازه نرمال ببر بالا بعد باردار شو تا مثل من اذیت نشی من همین امروز کلی زار زدم سر یک چیزی که استرس داشتم