2777
2789
عنوان

خاطر خواه قدیمی

340 بازدید | 24 پست

دخترا من پسرعمه ام زمان قبل نامزدی و ازدواجم خاطرخواه من بوده اونم خیلی زیاد ب من چیزی نمیگفتن من از زبون بقیه میشنیدم فلانی خیلی عاشقته مامانش مثلا راضی نیستن و اینا منم علاقه ای بهش نداشتم و ندارم خیلی دوس دختر باز بود ب شدت معروف فامیل بود 

اقا من ازدواج کردم و بچه دارم مشغول زندگی خودمم 

پسرعمه امم پارسال ازدواج کرد با بچه دخترخاله اش 

این پسرعمه من مشروب میخوره و تو حالت مستی اسم منو میاره زنش داغ میکنه و ب کل خانواده میگ اونا فک میکنن من ی دورانی با این حتما میپریدم زنش جلو یکی میگ کاش بچه اش دختر نمیشد ک مادرش انقد بی ادبع🙁 این حرف امشب مثل خوره داره منو میخوره 

جلو روی خودم اصلا و ابدا این حرفو ب روی منو خانواده ام نیاوردن من از یکی از خانواده خودشون شنیدم🥺 یعنی چی ک بی ادبع کاش بچش دختر نمیشد خاک تو سرشون میخوام دیونه شم از غصه من اصلا ادم بی ادبی نبودم از این بیشتر میسوزم

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالت خاطرخواه داری

بابا از اونم شانس نیاوردم خب دخترباز بود خیلی😂🤣

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

خیلی حس بدیه

برا من بچه اوردن دختره همه مبگن بچش شبیه توء ،اسمشم نزدیک اسم منه

نمیدونم زنش چیزی میدونه یا ن ولی ما باهم نبودیم ازش بدمم میومد ب عنوان فامیل باهاش خوب بودما غیر اون اصلا

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

چه ربطی داره پسرشون لات و هرزه اس و مشروب خور اونو جمع کنن 

گوشتو درو دروازه کن

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خیلی حس بدیهبرا من بچه اوردن دختره همه مبگن بچش شبیه توء ،اسمشم نزدیک اسم منهنمیدونم زنش چیزی میدونه ...

صددرصد ادمای بیکاری پیدا میشن ک برن بهش بگن 

چه ربطی داره پسرشون لات و هرزه اس و مشروب خور اونو جمع کنن گوشتو درو دروازه کن

دقیقااااا🥺 من نمیتونم گوشمو در و دروازه کنم وقتی فک‌میکنن حتما منم ی دورانی با این میپریدم

پسر عمه شما که لاشی و هوله در این شکی نیست زن بدبختش هم از دستش جوش میزنهشما چرا غصه میخوریزندگی توو ...

غصه ام میگیره اخه🥺 ک چرا راجبم فکر کنن و بگن این بی ادب و بی تربیته

صددرصد ادمای بیکاری پیدا میشن ک برن بهش بگن

ن فک و فامیلم راجبش حرف نمیزنن اصلا مگه اینکه خودش گفته باشه نمیدونم ب هرحال من شاید چندسال ی بار ببینمشون 

ولی واقعا بچش شبیه منه عمم مدام میگه ابنو خیلی شبیه توء

ب شوهرم ی چیزایی گفتم 

اینکه ازدواج با عشقت خوشاینده درش شکی   عکس پروفایل دخترمه با هوش مصنوعی 😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

غصه ام میگیره اخه🥺 ک چرا راجبم فکر کنن و بگن این بی ادب و بی تربیته

بیکاری مگه نشستی فکر میکنی 

چرا فلانی در موردم اینو گفت

به درکککک 

به جهنم

هر کسی هرچی خواست بگه

تو زندگی 

حواستو به دهن بقیه بدی

باختی 

بازنده واقعی تویی و تمام

بزار ب کاری ک نکردی حرف بزنن و ببرن و بدوزن و زورشونم میاد 

ی مدت بگذره خفه میشن دیگه چیزی نمیگن

از همه مهم تر گیریم ک باهاش پریده باشه اون گذشته بوده و زنش چقد خنگه بره با اون دخترای ک بوده پیداشون کنه فحش بده😂

بزار ب کاری ک نکردی حرف بزنن و ببرن و بدوزن و زورشونم میاد ی مدت بگذره خفه میشن دیگه چیزی نمیگناز هم ...

از یه طرف همین حرف تو میاد تو ذهنم ک ارع بزار زورشون بیاد من ک کاری نکردم اشتباه من این وسط چیه ک اون خاطرخواه من بوده بزا هرچی میگن بگن 

ن فک و فامیلم راجبش حرف نمیزنن اصلا مگه اینکه خودش گفته باشه نمیدونم ب هرحال من شاید چندسال ی بار بب ...

گذشته ها گذشته

حواستونو به زندگی الان تون بدین

از خوشی الان لذت ببرین بابا

درگیر بقیه نباشین