2777
2789

ما هم دوس داشتیم

اونو نمیدونم

ولی من دیگ دوسش ندارم

دیگ ذوقی برای اومدن ب خونه رو ندارم

دیگ دوس ندارم بغلش کنم پیشش بخوابم

خیانت میکنه

اما چتی

یعنی با زمای معلوم الحال اینستا چت میکنه

بارها بحث دعوا کردیم ولی فقط ی مدت درس میشه

شب کاره

یعنی دائما شبها بیرونه

نگهبانی میده سر کارش

این وسط دوتا بچه هست ابروی خانواده ها و ۸ سال زندگی

چیکار کنم واقعا؟

۲۰ تا قرص بخورم ی جا؟ 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

ن نخور جدا شو

چرا بمیری بخاطر ی ادم بی ارزش؟

خیانت دیدم وحشتناکه

بچه داری؟

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه تو این موقعیت باشم

طلاق نمی گیرم ولی مثل یه کارت بانکی بهش نگاه می کنم

تفریحاتمو انجام می دم اما فقط با بچه هام

کارمو انجام می دم اما برای خودم نه اون (فرقی نداره کار بیرون یا خونه)

و ....

کلا زندگی می کنم با خودم و برای خودم نه اون

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

کامل نخوندی

دوتا بچه رو ندیدم ببخشید

بچه هاتو ب امید کی میخوای بزاری؟

این مرد؟

گناه دارنا 

بخاطر بچه هات زندگی کن بترسونش با طلاق نذار کسی بفهمه ک عادی شه براش

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بقیه هم تو زندگی هاشون چنین مشکلاتی دارن یا ن فقط منم اینقد خوشانس ام

والا منم سرد شدم همسرم مدام میگه گمشو برو چرا موندی میگه چندماهه دارم به جدایی فکر میکنم حرفایی میزنه که قلبم درد میاد اما من جایی و ندارم برم 

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

از غروب تا ساعت ۱۲ شب 

پشت کتفم درد میکرد بعد میزد ب قلبم 

حالت تهوع 

داشتم

هی میپرسید چته چرا اینجوریی

نتونستم بگم باز پیاماتو دیدم فکر و خیال کردم

نتیجه کارای خودته این دردها

ن منم خوش شانسم مث خودت

والا منم سرد شدم همسرم مدام میگه گمشو برو چرا موندی میگه چندماهه دارم به جدایی فکر میکنم حرفایی میزن ...

چرا مشکلش چیه؟

کاش برای منم اینجوری بگ و تموم بشه

چرا مشکلش چیه؟کاش برای منم اینجوری بگ و تموم بشه

زیادی راه اومدم دلشو زده تو بدبختیاش بودم الان که وضعش بهتر شده حتما من براش کمم دلم برای دوتا بچم میسوزه وگرنه خودمو گم و گور میکردم

💓دوست خوبم امضامودیدی برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستید💓

بمون و برای بچه هات مادری کن

تا وقتی مطمئن نشدی که خیانت جنسی میکنه یه جوری با این زندگی کنار بیا 

چون دو تا بچه داری به این سادگی ولشون نکن

هر چند همین کارش هم ادم رو میسوزونه ولی خودکشی و طلاق چاره اش نیست

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده