2777
2789
عنوان

آبله مرغان

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 21 پست

اول اینکه به هیچ عنوان نخارون 

سعی کن تا میتونی سردی بخوری

مثل آش ترخینه 

و عرق کاسنی و شاطره 

یک کرمی هم هست دکتر میده برای کاهش التهاب و خارش

و اینکه تو سن بالا یک کوچولو جاش میمونه پس نخارون اصلا

اگه خارش داری برو حمام

به بدنت تو حموم سدر بزن

استراحت کن 

انشالله خوب بشی

راستی کاسنی و شاطره بدن و خنک میکنه بخور 

آش ترخینه هم خیلی خوبه 

گرمی به هیچ وجه نخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی حالم بهتره ولی هنوز مریضم من بدنم حساس هست خیلی واکنش داده به بیماری خیلی سریع آلرژی نشون داد

داروهامو بهترین هاشونو گرفتم که دارم خوب میشم داروها بعضیاشون ساخت اسپانیا ولی هنوزه کاملا خوب نشدم

قرص و شربت و آمپول و

ولی هنوزم خستم ‌ بی حالی و بی اشتهایی دارم 

دوتا نوع شوینده بدن برای ضده التهاب ضده قارچ و تا عفونت نشه و ضده خارش و ضده قرمزی هستن و مناسب شستن زخمای پوستی

بعدش هم محلول ضده عفونی و پمادهای خنک کننده و ضده خارش و حساسیت ۳تا نمونه

و بعدش هم ۳تا پماد برای ترمیم پوست و صاف کردنش و ضده لک بعد از خشک شدن تاول ها

اول اینکه به هیچ عنوان نخارون سعی کن تا میتونی سردی بخوریمثل آش ترخینه و عرق کاسنی و شاطره یک کرمی ه ...

سلام 
خیلی حالم بهتره ولی هنوز مریضم من بدنم حساس هست خیلی واکنش داده به بیماری خیلی سریع آلرژی نشون داد

داروهامو بهترین هاشونو گرفتم که دارم خوب میشم داروها بعضیاشون ساخت اسپانیا ولی هنوزه کاملا خوب نشدم
قرص و شربت و آمپول و
دوتا نوع شوینده بدن برای ضده التهاب ضده قارچ و تا عفونت نشه و ضده خارش و ضده قرمزی هستن و مناسب شستن زخمای پوستی

بعدش هم محلول ضده عفونی و پمادهای خنک کننده و ضده خارش و حساسیت ۳تا نمونه
و بعدش هم ۳تا پماد برای ترمیم پوست و صاف کردنش و ضده لک بعد از خشک شدن تاول ها

سلام خیلی حالم بهتره ولی هنوز مریضم من بدنم حساس هست خیلی واکنش داده به بیماری خیلی سریع آلرژی نشون ...

سلام عزیزم توروخدا میشه دقیقا اسم اون محلول و شوینده ها و کرم ها هرچی استفاده کردی برام بنویسید و نحوه مصرف اینکه چه مقدار زدی و مصرف کردی منم الان هفت روزه آبله مرغون گرفتم خشک شده چند تاشو افتاده ولی زیرش خیلی قرمزه و جای قرمزش مونده ک من می‌خوام تا عید حداقل کمرنگ بشه، پوستمم خیلی داغون شده من پوستم صاف بود الان بخاطر پماد کالامین ک زدم خشک شده و هی پوست پوست میشه توروخدا دعات میکنم، عکسی ک فرستادی مارک ها اصلا معلوم نبود واضح نیست فقط دو سه تاش رو فهمیدم چیه و ترمیم کننده درماسیف رو دیشب خریدم زدم

ینی میشه منم مامان بشم؟🥹🙂

سلام عزیزم توروخدا میشه دقیقا اسم اون محلول و شوینده ها و کرم ها هرچی استفاده کردی برام بنویسید و نح ...

از شرکت نفیس کسی دور ورت هست؟از اونا سفارشی بگیر عالیه جای چال تونستم با اونا پر کنم کرم میموزا بگیر و هم سرم طلا و کرم آبرسان بلک بری و شامپو بدن درخت چای و فوم شست شو پوست حساس دیگه چیز دیگه گفتن نگیر 

من اینارو برای دور دوم گرفتم تاثیرشون از محصولات اون دور اول قوی تره 

ولی برای دور اول کرم های ترمیم کننده که بهترینشون همون اریکه تسریع کننده ترمیم زخم بود یه سرم هست با شامپو بدن درخت چای من اونارو برای ماه اول تموم کردم 

قیمتشون بالا بود