2777
2789

کاشکی میشد برا فراموش کردن یه سری چیزا راحت بود ولی هر کاری میکنم نمیشه یه موقع هایی هم میشه واقعا دلم تنگ میشه میخوام نادیده بگیرم میخوام فکر نکنم میخوام اهمیت ندم ولی نمیشه اونم برای کسی که یه سری چیزا رو برا اولین بار تجربه میکنه و قلبا وابسته شون میشه میخوای دور بشی میخوای متنفر بشی ولی نمیشه نمیتونی بازم یه مدت میگذره بر میگردی سر خونه اولت و.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی باید بگذره از صبح تا شب برا خودت برنامه بچین و خودت و خسته کن و مشغله ایجاد کن که نتونی بهش فکر ...

من دوشیفت سرکارم داخله مغازه ولی بازم نمیتونم یه موقع هایی میشه واقعا داخله محل کارم بغض میکنم جلو خودمو میگیرم که گریه نکنم

تجربه خودم رو میگم

من ۵ سال با یه فردی در ارتباط بودم بنا به دلایلی یهو گفت نمیخوامت. چند سال به معنای واقعی زجر کشیدم مخصوصا زمانی که ازدواج کرد. ۶ سال بعد از جدایی به خاطر کاری یک روز کامل کنارش بودم. دیدم اصلا این اونی نیست که من میخواستمش اونی نبود که من چندین سال توی ذهنم باهاش زندگی کردم. بعد از اون روز به معنای واقعی برام مرد.

هیچ چیز بی حکمت نیست فقط زمان بده

الهی معلومه خیلی عذاب کشیدی مثل من منم از فکر و ناراحتی خواب نمیرم چند روزه این قدر غذام کم شده حتی ...

خیلی ناراحتم واقعا یه روز مادرم گفت با یه دختری دیدتش که لباس ست هم پوشیدن واقعا خدا میدونه اون موقع چه حالی داشتم با اینکه باهاشم نبودم یعنی از خجالتم بود نتونستم بهش چیزی بگم 

خیلی ناراحتم واقعا یه روز مادرم گفت با یه دختری دیدتش که لباس ست هم پوشیدن واقعا خدا میدونه اون موقع ...

خدا لعنت کنه باعث بانیشو امیدوارم خدا هم برای شما و من درستش کنه خیلی بده شرایط دوتامون 

خودمم تازه از نامزدم جدا شدم از ناراحتی نمیتونم بخوابم 

چیه داستان ؟

یه روز طرف با یه دختری از خونشون اومدن بیرون دختره هم خیلی خوشکل بود لباس یه رنگ پوشیده بودن و داشتن میرفتن داخله یه کوچه دیگه به معنای واقعی قاطی کردم این شخص من باهاش تو. رابطه نیستم فقط بهش یه حسی دارم که نتونستم بهش بگم 

خدا لعنت کنه باعث بانیشو امیدوارم خدا هم برای شما و من درستش کنه خیلی بده شرایط دوتامون خودمم تازه ا ...

نمیدونم چیکار کنم نمیدونم دختره کیه نامزدشه چه نسبتی باهاش داره فقط میدونم نمیتونه دوس دخترش باشه چون اون طرف خیلی نجیبه