2777
2789
عنوان

کسایی ک تجربه عمل بینی دارن میایین

211 بازدید | 21 پست

داشتم داخل بینیمو میدیدم بعد شستشو ک تمیز کنم داخلشو یه نخ آبی کشیدم بیرون خرابکاری کردم؟

نیم سانت میشد😭😭😭

از استرس دارم میمیرم میترسم ب دکترمم پیام بدم 

نه نگران نباش آیت بخیه بلنده خودش همیشه شل میشه میوفته برای همه همینه عزیزم تازه داره بخیه هات خوب میشه

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🥲🥲شوهرمم میگه اتفاقاً ولی خیلی میترسم خرابش کرده باشم .بیش از حد حساس شدم

نه بابا خاله من بعد ده روز روی صورتشم می‌خوابید الان بینیش چیزیشم نشده ،مراقبت بعد جراحی خوبه ولی کار اصلی رو جراح همون موقع انجام داده

نه بابا خاله من بعد ده روز روی صورتشم می‌خوابید الان بینیش چیزیشم نشده ،مراقبت بعد جراحی خوبه ولی کا ...

وای خوشبحالش پس زیادی حساس نبوده .مرسی عزیزم از راهنمایی 

آرام باش، خیلی طبیعی که استرس داشته باشی بعد از عمل. نخ آبی که دیدی احتمالاً بخشی از پانسمان داخلی بینی یا بخیه‌ها بوده که شاید خیلی ظریف باشه. نگران نباش، چون گاهی این نخ‌ها به راحتی می‌تونن بیرون بیان و هیچ مشکلی ایجاد نکنن، ولی برای اطمینان باید دکترت رو مطلع کنی یا با یه جراح بینی خوب مثل دکتر موسی علی احمدی مشورت کنی 

. 😌

آرام باش، خیلی طبیعی که استرس داشته باشی بعد از عمل. نخ آبی که دیدی احتمالاً بخشی از پانسمان داخلی ب ...

ممنونم عزیزم.والا به منشی مطب زنگ زدم گفت طبیعیه .

بعد من سوراخ های بینیم خیلی نامتقارن شدن ب دکترمم گفتم گفت جای نگرانی نیست ورمه ولی مشخصه ورم نیست