2777
2789
عنوان

این حقوق خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 40 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ۱۹ تومن تهش میمونه حالا اگه خرجی خونه رو مثلا ۶ تومن بگیریم ۱۳ میمونه با همون طلا بگیر اگه خرجتون ...

محل کار شوهرم دوره ماشینمونم پرمصرفه حداقل ۱/۵  باید بذاریم کنارواسه بنزین اینور اونورم بدهی داریم هرماه داریم کمش میکنیم بعداز عید یکم قسطامون کم میشه شاید بتونیم طلا بخریم 

که البته طلا هم قراره قیمتش سر به فلک بکشه ...

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜
والا🤣ما ۱۲ تاست تازه مستاجریم.ماشین هم قسط وامه😆

چجوری برنامه ریزی میکنین؟ من حساب کتاب دست خودمه همش دارم حرص میخورم

خوبه عزیزم 

با بچه کم میاد 

ولی اگر حتما بچه میخوای 

اول بچه دار شو به سه سال برسونش بعد برو سر کار 

روان بچه تا ۲.۵ الی ۳ سال به مادر نیاز داره 

و کسی بهت سه سال مرخصی نمیده 

من خیلی از دوستام تو دانشجویی باردار بودن و فقط یک الی ۲ ترم مرخصی گرفتن بعضیام کلا نگرفتن 

اما سرکار رفتن واقعا سخت تره 

برسی خونه ۶ هستش که شبه 

ماهی ده الی دوازده حقوق شوهرمه ، ماهی هشت تومن قسط میده خونه و ماشینم نداریم پس اندازم نمیتونیم بکنی ...

وای خیلی سخته💔خدا به هممون کمک کنه

خوبه عزیزم با بچه کم میاد ولی اگر حتما بچه میخوای اول بچه دار شو به سه سال برسونش بعد برو سر کار روا ...

درسته 

فعلا بچه نمیخوام تا حداقل ۵  ۶ سال دیگه