2777
2789
عنوان

این حقوق خیلی بده

644 بازدید | 40 پست

من دانشجوام ترمای اخرمه فعلا سرکار نمیرم اما بعداز درسم قصد دارم که حتما برم سرکار . بچه نداریم 

شوهرم جایی استخدام شده با حقوق ۲۷ تومن 

خونه و ماشین داریم و هرماه ۸ تومن قسط داریم 

بنظرتون چیزی میمونه که بشه پس انداز کرد؟ خیلی بده این مقدار حقوق؟

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

مهربونای سایت مامانم مریضه 

رو تخت بیمارستانه 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا و سلامتی 

برای مامانم بخونه و هدیه کنه به نرجس خاتون مادر امام زمان 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی 🌹🌹🌹

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهربونای سایت مامانم مریضه رو تخت بیمارستانه لطفا هر کس از ته دلش راضیه ۳ مرتبه سوره حمد به نیت شِفا ...

عزیزم خوندم براشون

الهی شفا پیدا کنن و زودی از تخت بیمارستان بلند بشن و به آغوش خانواده برگردن❣️❣️❤️

مادر 
اصل کاری همون خونه و ماشینه که دارین بقیشم خرج کن خوش باش😂

اصلا نمیتونم خرج کنم فقط میخوام یه چیزی بمونه هرماه برم یه طلا کوچووولو بخرم چون بخاطر ماشین همهه ی طلاهامو فروختم

حالا خدارو شکر خونه وماشین داریم.ولی واقعا زندگی نمی‌کنیم حسرت خیلی چیزا رو دلامونه

همینکه خونه دارین جای شکر داره 

قبول دارم ماهم همینطوریم یه لباس میخوایم بخریم با استرسس باید بخریم  یه خرید خونه میخوایم بکنیم فقط چیزای ضروری رو میخریم

اصلا نمیتونم خرج کنم فقط میخوام یه چیزی بمونه هرماه برم یه طلا کوچووولو بخرم چون بخاطر ماشین همهه ی ...

خب ۱۹ تومن تهش میمونه 

حالا اگه خرجی خونه رو مثلا ۶ تومن بگیریم ۱۳ میمونه با همون طلا بگیر اگه خرجتون بیشتره هم که ماه به ماه مثلا ۴ یا ۵ تومن بزار کنار هر دوسه ماه یه طلا بخر 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃