2777
2789

سلام عرض ادب عزیزان من

شبتون بخیر

سوالم اینه که دوستان شما بچهای یکساله اتون رو سرساعت هر شب میخوابونید یا هر وقت که بچه خودش دلش خواست بخوابه میخوابونید؟بچه من یکسالشه و کمی بچه بازیگوش و کم خوابیه اگه بذارم شب تا صبح نمیخوابه و بازی میکنه همسرم صبح ها باید بره سر کار و اصلا توی سرصدا نمیتونه بخوابه شبهای ساعت یازده و نیم میگه بچه رو بخوابون من بخوابم...خب بعضی شب ها اوکی هست بچه خوابش میاد و راحت میخوابه اما بعضی شبها مثل امشب خوابش نمیاد و باید به زور بخوابونم و خیلی عذاب وجدان میگیرم که بچه خوابش نیومد به زور خوابوندم

میشه نظرتونو بگید خیلی ازین موضوع ناراحتم

بحث اینا به کنارر

همیشه سعی کن بچه رو تا ساعت ۱۰ بخوابونی

که هم هوشش بیشتر میشه هم وزنش بالا تر میره 

تا ۷ سالگی این روش خیلی میتونه موثر باشه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زوری که کسی. خوابش نمی‌بره پس عذاب وجدان نگیر ، هیچ چیزی لذت بخش تر از خواب نیست 😁

واقعا خوابش نمیاد و به زور میخوابونم.خیلی تقلا میکنه که بزارم بره بازی کنه ولی من به زور میخوابونمش🥲🥲🥲🥲

سر ساعت۱۰ونیم یا۱۱ میخوابن صبح زود هم بیدار میشن ظهر هم پسر کوچیکه میخوابه ولی بزرگه نه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

عذاب وجدان نگیر!باید زود بخابه ک هورمون رشد تو بدنش ترشح بشه.اگه نخابه باید عذاب وجدان بگیری.بعدشم نظم تو خوابش باید باشه.بچه منم کم خوابه دیگه از دوسالگی خواب بعدازظهرو حذف کردم تا شب ی کم زودتر بخابه

بحث اینا به کناررهمیشه سعی کن بچه رو تا ساعت ۱۰ بخوابونیکه هم هوشش بیشتر میشه هم وزنش بالا تر میره ت ...

آخه گلم اصلا اون ساعت خوابش نمیاد 

تازه صبح ها هم دیر بیدار نمیشه ساعت ۹ ببداره ر

توی طول روز هم فقط یکبار و یک ساعت میخوابه 

بچه کم خوابیه شب ها هم به زور باید بخوابونم و ازین موضوع بسیار ناراحتم و عذاب وجدان دارم

عذاب وجدان نگیر!باید زود بخابه ک هورمون رشد تو بدنش ترشح بشه.اگه نخابه باید عذاب وجدان بگیری.بعدشم ن ...

کاش من هم همینکارو کنم واقعا خیلی ناراحتم توی طول روز هم اتفاقا زیادنمیخوابه یک ساعت فقط میخوابه صبح ها هم ساعت ۹ بیداره ولی با این حال شبها باید به زور بخوابونمش خیلی تقلا میکنه که ولش کنم بره بازی و ازین موضوع ناراحت میشم

آخه گلم اصلا اون ساعت خوابش نمیاد تازه صبح ها هم دیر بیدار نمیشه ساعت ۹ ببداره رتوی طول روز هم فقط ی ...

به زور هم شده بخوابون تا خوابش تنظیم بشه

من دخترمم همین بود انقدر بازیگوش بود نمیخوابید

بزور رو پام میخوابوندمش جوری که عادتش داده بودم که شبا ساعت ۱۰ نهایت ۱۱ بخوابه

چون میگذرد غمی نیست،تا بگذرد درد کمی نیست🤍🕊️

خودتون میخوابونید و میگید باید بخوابند یا خودشون خوابشون میاد؟

پیش شون میمونم تا میخوابن البته پسر کوچیکم از نوزادی عادت داشت با موهام بازی کنه تا بخوابه الانم همینه یکم بازی میکنه میخوابه

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
کاش من هم همینکارو کنم واقعا خیلی ناراحتم توی طول روز هم اتفاقا زیادنمیخوابه یک ساعت فقط میخوابه صبح ...

بچه منم همینه.از خواب هلاکم باشه نمیخاد بخابه.کوچیکار بود برای خوابیدن شب گریه میکردم تا بخابه.از وقتی خواب بعدازظهرو حذف کردم خیلی راحتتر شد.اونم ی ساعت میخابید و صبح زود بیدار میشد.الان ک زمستونه اتفاقا برای حذف خواب عصر بهتره

به زور هم شده بخوابون تا خوابش تنظیم بشهمن دخترمم همین بود انقدر بازیگوش بود نمیخوابیدبزور رو پام می ...

خیلی ازتون ممنونم واقعا قلبم شکسته بود چند دقیقه پیش که به زور خوابوندمش احساس کردم دلم میخواد زار بزنم واقعا انرژی هم برام نمونده خیلی کم خوابه

بچه جاریم هرساعت از شبانه روز جاریم اراده کنه راحت میخوابوندش شب تا صبح هم میخوابع ولی بچه من با این حال هم شبا بیدار میشه و خواب یکسره و طولانی نداره واقعا خستم 

آخه گلم اصلا اون ساعت خوابش نمیاد تازه صبح ها هم دیر بیدار نمیشه ساعت ۹ ببداره رتوی طول روز هم فقط ی ...

بچه های من صبح خیلی بخوابن تا ساعت هشت میخوابن صبح ها اونم الان به خاطر اینکه زمستونه انقدر میخوابن وگرنه هفت بیدار  میشن تا ساعت ۹ صبحانه میخورن