بستگی به درجه ی صبر و تحمل و ناشزه بودن یا نبودن بچه ت داره😂😂😂
دختر من بسیاااااااااااااااار ناشزه بود متاسفانه، پیر شدم 😂😂😂البته الان بزرگ شده ماشالا خانوم شده، خیلی ازش راضی ام
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
[QUOTE=369228316]حق داری بخدا بنظرم. اگه دلت طاقت میاره برو اتاق تنها بخواب یه ذره فکرت آزاد بشه مردا تحملشون ب ...[/QUOTE
خدا شاهده شوهرم صداش در نمیومد از بس صبور بود اصلا باورم نمیشه شوهرم هم جدیدا قاطی میکنه داد میکشه سر همین بچه داری رفت دکتر اعصاب به دکتر گفت دارو بنویس
حس میکنم دختر بچه ها بیشتر اعصاب خورد میکنن تو این نسل
دختر من که فوق العاده شر و وزه بود 😂
ن عزیزم من غربت نیستم همسرم ازدنیارفته تک وتنهایی باافسردگی و اعصاب روح و روان داغون دارم تمام تلاشمو میکنم باهاش کناربیام ولی واقعا خیلی اذیتم میکنه خیلی زیاد وقتی باباش بود اصلن اینجوری نبود کلا باباش از اب و گل درش اورد تاروزیکه باباش بود اصلن نفهمید من هستم!
کسی چه میدونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن