2777
2789
عنوان

شده از بچتون متنفر شید

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 49 پست
🤣🤣🤣🤣ینی منم قراره اینحوری شم

بستگی به درجه ی صبر و تحمل و ناشزه بودن یا نبودن بچه ت داره😂😂😂

دختر من بسیاااااااااااااااار ناشزه بود متاسفانه، پیر شدم 😂😂😂البته الان بزرگ شده ماشالا خانوم شده، خیلی ازش راضی ام

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6

ماشالا بزرگ شده که😥

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کمخوابن و پرانرژی باتوجه به اینکه مهد میرن بچه من مهد میره مقاومت هم میکنه واسه خواب ولی بخوابه ده ی ...

باز شب اگه زودتر بخوابن آدم یه کم نفس میکشه صبح که تا بیداربشی درگیر صبحانه وناهارشونی مگه آدم میتونه نفس بکشه🥺🥺

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
جانم من امروز قرص اعصاب انداختم نزدیک پریودم نیست سه چهارتا جوش گنده زیر پوستی زدم قیافمو کج و کوله ...

تاثیر نداره؟بگو قرصتو عوض کنه 

کاش منم قرص بخورم خوب بشم میترسم برم دکتر قرص بده اثر نکنه

[QUOTE=369228316]حق داری بخدا بنظرم. اگه دلت طاقت میاره برو اتاق تنها بخواب یه ذره فکرت آزاد بشه  مردا تحملشون ب ...[/QUOTE

خدا شاهده شوهرم صداش در نمیومد از بس صبور بود اصلا باورم نمیشه شوهرم هم جدیدا قاطی میکنه داد میکشه سر همین بچه داری رفت دکتر اعصاب به دکتر گفت دارو بنویس 

بستگی به درجه ی صبر و تحمل و ناشزه بودن یا نبودن بچه ت داره😂😂😂دختر من بسیاااااااااااااااار ناشزه ...

خدا حفظش کنه عزیزم 😍

ایشالله خدا بمنم یه دخمل بده🥺🥺

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

بستگی به درجه ی صبر و تحمل و ناشزه بودن یا نبودن بچه ت داره😂😂😂دختر من بسیاااااااااااااااار ناشزه ...

حس میکنم دختر بچه ها بیشتر اعصاب خورد میکنن تو این نسل

حس میکنم دختر بچه ها بیشتر اعصاب خورد میکنن تو این نسل

دختر من که فوق العاده شر و وزه بود 😂 

منم تو غربتم عزیزم همین بی تاثیر نیست

ن عزیزم من غربت نیستم همسرم ازدنیارفته تک وتنهایی باافسردگی و اعصاب روح و روان داغون دارم تمام تلاشمو میکنم باهاش کناربیام ولی واقعا خیلی اذیتم میکنه خیلی زیاد وقتی باباش بود اصلن اینجوری نبود کلا باباش از اب و گل درش اورد تاروزیکه باباش بود اصلن نفهمید من هستم!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن