2777
2789
عنوان

شده از بچتون متنفر شید

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 49 پست
من جوونم براش میرفت ولی گاها اینقدر بد جنس و لجباز میشه میگم. بابا بچه ب چ درد میخوره اینم فردا منو ...

از این فکرا نکن فداتشم 

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

متنفر نیستم فقط سرم داره منفجر میشه حس میکنم همین حالاس که پاشم برم تو اتاق درم قفل کنم اینارو بزارم ...

ب قرآن ب شوهرم گفتم امشب من جدا میخوابم تو و بچه برید با هم بخوابید من نمیخوام ببینمتون 

دلم میخواد برم تنها یه جا از دست بچم راحت شم شوهرم هم خسته است گناهی نداره ولی حوصله اونم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی بچهارو دوست دارم الان عقدیم اما انشالله بزودی😂🥲

منم عااااشق و هلاک بچه بودم

کل بچه های در و همسایه رو جمع میکردم خونه مون نگهداری میکردم بخدا

الآن صدای گریه ی بچه میاد جوش میارم😂😂😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

چرا تا الآن بیدارن؟

میبینی توروخدا؟؟؟هرشب باید بزور تهدید حموم بخوابونیمشون یعنی الان خاموشی بزنی تازه یک ساعت دیگه میخوابن جالبیش اینه طول روزم بیدارن بزرگه از مهد میاد میفته دنبال هم تا همی ساعت

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
منم عااااشق و هلاک بچه بودمکل بچه های در و همسایه رو جمع میکردم خونه مون نگهداری میکردم بخداالآن صدا ...

🤣🤣🤣🤣ینی منم قراره اینحوری شم

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

منم عااااشق و هلاک بچه بودمکل بچه های در و همسایه رو جمع میکردم خونه مون نگهداری میکردم بخداالآن صدا ...

خدا شاهده غلط کنم مادری  رو  قضاوت کنم تمام مادرهایی رو که نصیحت میکردم صد یک از من الان جلو بودن

خدا شاهده غلط کنم مادری رو قضاوت کنم تمام مادرهایی رو که نصیحت میکردم صد یک از من الان جلو بودن

خیلیییی سخته بچه داری، مخ فولادی میخواد و صبر ایووووب

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ب قرآن ب شوهرم گفتم امشب من جدا میخوابم تو و بچه برید با هم بخوابید من نمیخوام ببینمتون دلم میخواد ب ...

حق داری بخدا بنظرم. اگه دلت طاقت میاره برو اتاق تنها بخواب یه ذره فکرت آزاد بشه  مردا تحملشون بیشتره به اندازه ما هم با بچه سرو کله نمیزنن واسه همینه که اکثر خانوما عصبی هستن

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 
میبینی توروخدا؟؟؟هرشب باید بزور تهدید حموم بخوابونیمشون یعنی الان خاموشی بزنی تازه یک ساعت دیگه میخو ...

کمخوابن و پرانرژی باتوجه به اینکه مهد میرن 

بچه من مهد میره مقاومت هم میکنه واسه خواب ولی بخوابه ده یازده ساعت میخوابه و به زور بیدار میشه صبح.

روانی شدم از دستش اگر شب کم بخوابه فرداش مغزمو میخورههههههههه میخوام بمیرم ازدستش

ازشما بدترم ولی تنفرنیس خستگیه قشنگم منی که دست تنهام دیگه چی بگم اخه تاالانم نخابیده ظهرم نیم ساعت خابیده ینی دیگه فقط دلم میخاد بمیرم ازدستش حتی نمیذاره دسشویی برم به زوروتهدید میخابه ۲سال ونیمشه!

کسی چه می‌دونه؟شاید دردا عاشقمون شدن که ولمون نمیکنن

ب قرآن ب شوهرم گفتم امشب من جدا میخوابم تو و بچه برید با هم بخوابید من نمیخوام ببینمتون دلم میخواد ب ...

چند سالشه؟! حق داری 

قرص اعصاب نمیخوری؟چندسالشه؟

جانم من امروز قرص اعصاب انداختم نزدیک پریودم نیست سه چهارتا جوش گنده زیر پوستی زدم قیافمو کج و کوله کرد از بس گنده اند

خیلی بچم حرصم داد اینقدر غر زد و گریه کرد لجبازی کرد