بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خیلی بچهارو دوست دارم الان عقدیم اما انشالله بزودی😂🥲
منم عااااشق و هلاک بچه بودم
کل بچه های در و همسایه رو جمع میکردم خونه مون نگهداری میکردم بخدا
الآن صدای گریه ی بچه میاد جوش میارم😂😂😂
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
میبینی توروخدا؟؟؟هرشب باید بزور تهدید حموم بخوابونیمشون یعنی الان خاموشی بزنی تازه یک ساعت دیگه میخوابن جالبیش اینه طول روزم بیدارن بزرگه از مهد میاد میفته دنبال هم تا همی ساعت
خدا شاهده غلط کنم مادری رو قضاوت کنم تمام مادرهایی رو که نصیحت میکردم صد یک از من الان جلو بودن
خیلیییی سخته بچه داری، مخ فولادی میخواد و صبر ایووووب
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
ب قرآن ب شوهرم گفتم امشب من جدا میخوابم تو و بچه برید با هم بخوابید من نمیخوام ببینمتون دلم میخواد ب ...
حق داری بخدا بنظرم. اگه دلت طاقت میاره برو اتاق تنها بخواب یه ذره فکرت آزاد بشه مردا تحملشون بیشتره به اندازه ما هم با بچه سرو کله نمیزنن واسه همینه که اکثر خانوما عصبی هستن
ب قرآن ب شوهرم گفتم امشب من جدا میخوابم تو و بچه برید با هم بخوابید من نمیخوام ببینمتون دلم میخواد ب ...
چند سالشه؟! حق داری