2777
2789
عنوان

شده از بچتون متنفر شید

683 بازدید | 49 پست

امروز بچم اینقدر منو عذاب داد و گریه کرد و لجبازی کرد که از ظهر تا الان نمیخوام قیافشو ببینم 

ازش متنفر شدم 

دلم میخواد. بمیرم از دستش 

واقعا حس میکنم بمیرم به آرامش میرسم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه حس زودگذره

فقط خسته ای و کلافه

ی ذره ب خودت استراحت بده خوب میشی

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.                                               ‏یاد اون بچه میفتم که تو مدرسه رو کیفش نوشتن `خر` ...با غم و اندوه و بغض اومده خونه.. مامانش گفته عب نداره کیفت رو برات با صابون تمیز می‌کنیم..گفته کیف رو ول کن من خرم؟؟من که اینقدر با همه مهربونم):    حکایت مواجهه من با آدم‌هاییه که یهو ازشون عجیب‌ترین بی‌مهری‌ها رو میبینم...

وایی نهمن هنوز بچه ندارم اما از ته قلبم عاشقشم

شما اول مامان شو بعد اون موقع حالتو میپرسیمممم😁😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

متنفر نیستم فقط سرم داره منفجر میشه حس میکنم همین حالاس که پاشم برم تو اتاق درم قفل کنم اینارو بزارم تو حال خودشون😞😞😓

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من... 

من متنفر که نههههه اما گاهی واقعا از دستش به جنون رسیدم😩😩😩

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

شما اول مامان شو بعد اون موقع حالتو میپرسیمممم😁😁

من خیلی بچهارو دوست دارم 

الان عقدیم اما انشالله بزودی😂🥲

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترکم لحظه شماری میکنم واسه گرفتن دستای کوچولوت😍

وایی نهمن هنوز بچه ندارم اما از ته قلبم عاشقشم

من جوونم براش میرفت ولی گاها اینقدر بد جنس و لجباز میشه میگم. بابا بچه ب چ درد میخوره اینم فردا منو میذاره سالمندان آخرشم میگه تو مادر خوب نبودی حوصله نداشتی چرا بچع آوردی 

درحالیکه من دهنم سرویس شد بزرگش کنم