2777
2789
عنوان

حرفهای خاله زنکی در محل کار

380 بازدید | 41 پست

سلام

من امسال معلم شدم و دیدگاهم کلا نسبت به معلمها عوض شد

من همیشه معلمها را آدمهای با ادب و باسوادی میدونستم الانم مطمینم همه شون خوبن ولی فکر میکردم حرفهای خاله زنکی نمیزنند و میرن دفتر مدرسه از ادبیات و درس و شعر و مشاعره و فرمول و این چیزها حرف میزنن یا نهایت حرفهای ساده با ادبانه

ولی خدا قسمتتون نکنه تو دفتر مدرسه ما همه شون بلا استثنا حرفهای +۱۸ و بی ادبی میزنند حالا تیپها و ماشینهاشون را ببینی میگی اینا خیلی با کلاسن ولی میای دفتر میبینی فقط چرندیات میگن و حرفهای زشت

بعد بچه ها هم دم در دفتر ایستادن گوش میدن ولی اینا باز میگن

میخوام بدونم بقیه مشاغل یا معلمها ی دیگه که تو سایتن تو محل کارشون همکارانشون چه مدلی ان؟

مدرسه پسر منو اگه ببینی سرتو میکوبی تو دیوار ینی نگم برات 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصللاااناشنواباش وباهاشون قاطی نشو.من ازهمکارضربه بدی خوردم

من به یکیشون اعتماد کردم ولی حس میکنم جاسوس دوجانبه است

منم از عمد شکایت همه شون را کردم بهش بره بگه از بس اذیتم میکنن دو سه روزه کسی کاری به کارم نداره😄

واقعا من فکر میکردم واقعا با ادب و حرفای علمی بزنن ارزش همه چیز از بین رفته

نه بخدا یکیشون می ایسته وسط دفتر میگه_ ببخشید که اینطور میگم_شاشیدم تو خودم اه چه قدر زشته یه ادم فرهنگی با بیست سال سابقه اینطوری صحبت کنه

من ادم حساسی ام میرم دفتر فقط'میخوام بیام بیرون کلا حرفهای زشت میزنند چرا اخهمن بدم میاد

منم واقعا بدم میاد از این حرفا. بخدا مامانهای مدرسه حرف اینجوری میزنن سریع میرم از پیششون. آخه یکم حیا هم خوبه. درسته خانم هستیم ولی واقعا باید حیا داشت جلوی همدیگه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

نه بخدا یکیشون می ایسته وسط دفتر میگه_ ببخشید که اینطور میگم_شاشیدم تو خودم اه چه قدر زشته یه ادم فر ...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

منم واقعا بدم میاد از این حرفا. بخدا مامانهای مدرسه حرف اینجوری میزنن سریع میرم از پیششون. آخه یکم ح ...

بخدا همش میگن چرا بچه دار نمیشی خوب به شما چه

یکیشون که مسن تره رفته زنگ زدهوبه شوهر یکیشون که من از اداره ام چرا تک فرزند داری برو بچه دار شو قراره به همه زنگ بزنه من گفتم به شوهر من زنگ‌نزنید بدش میاد

اخه کسی نیست بگه به تو چه زشته تازه خیلی هم ادم پولدار و لاکچری هم هست و اینطوره

نه بخدا یکیشون می ایسته وسط دفتر میگه_ ببخشید که اینطور میگم_شاشیدم تو خودم اه چه قدر زشته یه ادم فر ...

واتای توروخدا باورم نمیشه من خودم درمانی کار می‌کنم همیشه ناراحت بودم به خاطر جو کار همیشه دوست داشتم جای علمی و با کلاس باشم میگفتم کاش معلم بودم الان گفتی چقدر ناراحت شدم معلوم معلمان قدیم