2777
2789
عنوان

امشب نامزدی عشقمه

1330 بازدید | 46 پست

الان که دارم اینارو مینیویسم رو تخت بیمارستان بی جون افتادم به خاطر فشار این قضیه ها بیهوش شدم سرم ضربه دید شکست خانوادم اون بیرون چشم انتظار من هر دیقه حال منو میپرسن که ببینن زندم یا نه 

درد دارم خیلی درد دارم ولی از تو دارم آتیش میگیرم آدمی که یه سال به پاش سوختم پول خرجش کردم از خونه فرار کردم با نداریا و همه اخلاقای بدش ساختم عرض یه هفته اینجوری غریبه شد الانم میگه نامزدیمه حلالم کن

خدایا صدامو میشنوی باورم نمیشه واقعا😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم چون خودمم تجربه کردم ولی به پسرا دل نبندین آقا اینا نر هستن مرد که نیستن

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

نمیدونم ولی خب اون نامردی کرد ولی شمام خیلی ساده بودین حیف شماکه فرارکردین هیچ مردی ارزش نداره تاکید میکنم هیچ مردی ارزش فرار نداره!

ولی تو جبرانِ تمام نداشته های زندگیمی :)پسرم♥️

رفتنی میره 

بزار بره مطمنم ی روزی ی نفر میاد تو‌زندگیت که روزی هزار بار خداروشکر میکنی که این یارو ولت کرد رفت و این اومد 🙂🫂

پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂