2777
2789
عنوان

پیام بدم یا نه

280 بازدید | 19 پست

دوستان د پسرم که هنوز ۲ ماهه باهمیم 

از هفته قبل عوض شده نه اتفاقی افتاده نه چیزی 

نه مثل قبل پیام میده نه زنگ میزنه 

یه بار چند روز قبل ازش پرسیدم گفت من یه کم تو خودمم حوصله چیزی رو ندارم و … 

البته همو هم نمیتونیم ببینیم چون من سفرم 

چند روزه بهش پیام ندادم 

نمیدونم پیام بدم یا معنی این کارهاش نخواستن ادامه رابطه س؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دقیقا معنیش همینه وقتی میگن حوصله ندارن یعنی دیگه رابطه رو نمیخوان پیگیرش نشو خودتو کوچیک نکن توام پیم نده آدم کسیو دوست داشته باشه تو هر شرایطی براش وقت و حوصله داره

داره کات میکنه با زبون بی زبونیپیام نده

مرسی 

خودمم به همین شک داشتم 

البته من خیلی اصراری هم ندارم به ادامه ، مثل اینکه ما خانما جراتمون در کات کردن بیشتر از مردها شده ! 

اره دقیقا معنیش همینه وقتی میگن حوصله ندارن یعنی دیگه رابطه رو نمیخوان پیگیرش نشو خودتو کوچیک نکن تو ...

ممنونم از راهنماییت 

خب انقدر مرد نیستن که همینو واضح بگن ، والا بخدا اگه من برام مهم باشه!😃 بلاتکلیفی ادمو اذیت میکنه

ممنونم از راهنماییت خب انقدر مرد نیستن که همینو واضح بگن ، والا بخدا اگه من برام مهم باشه!😃 بلاتکلی ...

اره میفهمم چی میگی بلاخره چیزی که زیاده آدم بیشعور ذهنتو درگیرش نکن♥️

سلام عزیزم خوبید من یه سوال ازتون دارم میشه انلاین بشید کمکم کنید 🙏🙏🥰🥰🥰🥰

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

سلام عزیزم خوبی؟جانم؟

سلام گلی خوبی شما 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

میگم عزیزم 

من چند روز دیگه یه عمل جراحی دارم 

شاید همزمان بشه با پریود شدنم 

قرصی دارویی چیزی سراغ نداری پریود نشم

عزیزم میشه کاری کرد پریود نشم اخه عمل مهمیه