2777
2789
عنوان

مامانای با سلیقه

231 بازدید | 28 پست

میخوام برای دخترم فردا برم پیراهن بخرم.دخترم تو ۸ ماست. عکس قشنگ ترین لباس نی نی تون رو میذارین میخوام ایده بگیرم😘😘

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسر دارم تازه ام براش لباس گرفتم خیییلی لباس دخترونه های قشنگی دیدم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
من پسر دارم تازه ام براش لباس گرفتم خیییلی لباس دخترونه های قشنگی دیدم

مربا تو مشهدی از کجا خرید میکنی؟

لباس  زیاده .تنوعش خیلی بالاس وقتی میرم مغازه گیج میشم

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

واي من ميميرم واسه پيرهن چين چيني دخترونه  مدلهاش تقريبا يكيه  دور كمرش روبان ميخوره با ...

آره حیلی پارچه و رنگ و مدل زیاده مخصوصا دخترونه . هر دفعه میرم نمیتونم امتخاب کنم

مربا تو مشهدی از کجا خرید میکنی؟ لباس  زیاده .تنوعش خیلی بالاس وقتی میرم مغازه گیج میشم

اره عزیزم 

بیشتر میرم پاساژ فردوسی طبقه پایینش سیسمونی فروشیا

جنسشون جوره چیزای قشنگیم دارن

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

من پسرم‌چهار ماهشه تند تند قد میکشه سرهمیای جوراب دارش فقط دو‌دفه تنش میشد

این دفه براش سرهمی بدون جوراب گرفتم