2777
2789
عنوان

مادرشوهر حسود

165 بازدید | 2 پست

الان ی ماهه شکمم درد میکنه پنچ بار هم ناف گیری کردم معلوم نیست الکی میگفتن  دراومده یاچی ماهم طبقه اول میشینیم پدرشوهراینامم بالا امروز صبح پیش مادر شوهرم به شوهرم گفتم به کارتم پول بزن شوهرم میرم دکتر شوهرم چیزی نمیگه ها از اونور مادر شوهرم با ی لحنی میگ مگگگه خوب نشدی گفتم خوب نشدم ک میرم دکتر دیگ میگ ارعع بری دکتر خوب میشی با ی لحنی میگف،گفتم کی میره دکتر خوب میشه دیگ بعدش گفت  ماشالله دوتا عروسم زبوناشم اینقده منم گفتم تو با ی لحنی میگی‌ک من نارت میشم میگ مگه من چی گفتم گفتم هیچی کلا هر جا برمم باید اونم بیاد نمدونم کی از دستش خلاص میشم شوهرم تنهایی نمیزاره برم کلا مادر شوهرم با دکتر رفتن من مشکل داره خودشم روم اسم مریضی میزاره 

وقتی بجای رفتن به پزشک ،ناف گیری میکنید طبعا برای ایشون که گویا اهل دخالت هم هست این سوالا پیش میاد

مسائل زندگی مشترک رو جلوی بقیه حل و فصل نکنید

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

وقتی بجای رفتن به پزشک ،ناف گیری میکنید طبعا برای ایشون که گویا اهل دخالت هم هست این سوالا پیش میادم ...

چون میدونسم اخلاقشو بخاطر اون نمی‌رفتم گفتم بلکه خوب شد اونم نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.