2777
2789

کلا سر کارم ک میره با خواهرش چت میکنه خواهرش از خودش کلیپ میده هر چی 

۲۴بهم زنگ میزنن حرف میزنن شوهرم خیلی شوخی میکنه باهاش ک بخندونتش 

یا حرفی چیزی راجب خواهرش باشه ک مامانش داره مثلا تعریف میکنه با ذوق گوش میده ک چی گفته 

یا کلیپیو لایک کرده خواهرش میگه عهه خواهرمم لایک کرده شیطون

یا از چتایی ک خندوندتش میاد با ذوق میخونه برا من یا خانوادش 

بد من فقط ی پیام سلام صب بخیر تموم شدو رفت 😂😂😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

خدا رو شکر کن بگو بخندش با خواهرهاشه، ضمنا ببین چی براش جذابه که اینطور با هم خوشن، ذهنش رو بفهم باهاش رفیق باش با شما هم اینطوری میشه.

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

خب شما هم باهاش شوخی کن

من حساس شدم حسودی میکنم😂😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

خواهر نداره همون مامانش برای هفت پشتمون کافیه

خداروشکر عشق کن برا خودت😂

اونا که متعادل هستند من و برادرام هم روزانه ده تا کلیپ و متن طنز برای هم می‌فرستیم و می‌خندیم 

شما چرا بیشتر گرم نمی‌گیری با همسرت وقتی خوشش میاد از این چیزا

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

میگم چرا باهات شوخی نمیکنه

با منم شوخی میکنه کمو بیش ولی احساس میکنم دیگ برا هم عادی شدیم🥲

نه سالی یه بارم چت نمیکنن مگه اینکه کار واجب داشته باشه زنگ بزنن

چ خوبهه