2777
2789

مثلا الان یادم اومده تو گروه کلاسی بخاطر لغو شدن امتحان وعقب افتادنش  چرا باید میگفتم

این از وضع مملکت این از دانشگاه ک هر روز یه مرحله قفلش باز میشه 😑

من آدمیم گ اصلا تو گروه حرف نمیزنم ولی الان موندم چرا اینورگفنم حس میکنم بقیه میگن سبکه بی عقله با این کامنتش 

واقعا میگن؟خیلی عصبی بودم مونده بود برم در آموزش فخششون بدم 😐

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه افسرده میشم که نگو

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

نیاز به درمان داره بنظرم اگه درمانی باشه واسه بعضیا شدتش بیشتره و واقعا کنترلش سخته

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

کامنت بدی نبوده که بخوای خجالت بکشی

واقعا ؟اصلا باهاشون صمیمی نیستم تازه بدمم میاد ازشون موندم چی بود گفتم نگن چقد بی عقله همه چی بام ربط میده

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

اره من از اونام ک درمان نیازم

👌

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔