2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاءاللههمه اهالی بوکان متحد شدن و میگن باید همشون به سختی مجازات بشن

انشاءالله

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

خب طلاق گرفته دیگه زنیکه بی وجدان دخترشو اونجا ول کرده خودش رفته

اخه دخترو میدن به پدری که صلاحیت نداره😔

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

موهای تنم سیخ شد😑اخهههه چجوری میتونن🥺

حالا من یکی هم تو اینستا دیدم یه دختر بچه رو از بهزیستی میارن بعد همش ازش  سو استفاده جنسی میکنن 

دختر بچه خیلییییی ناز چشای رنگی کوچولو😭😭😭

۶سالش بودپدرشو نامادری و برادر نامادری بهش تجاوز کردن مسمویت دارویی با قاشق داغش کردن کل بدنشو😭😭😭 ...

وااای وختی خانومای اینجا میگن بخاطره بچه هامون طلاق نمیگیرم از همچین روزی میترسن توروخدا کسیو سرزنش نکنین اگه موندن پای بچه هاشون😭😓

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

پدرش دوست دختر داشته به خاطر اینکع دوست دخترش باهاش بمونه بچشو میداده به برادر دوست دخترش بعدش برای ...

خدایا کاش به بعضی پدرا کلمه دیگه ای میگفت 

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

این عوضیا رو نباید اعدام کرد که راحت شن اینارو باید عذاب داد ذره ذره کشت واقعا حیفه یهو بکشی آخه بچه۶ساله چی داره که بهش رحم نمیکنن حیونا باید همون بلا رو سرش بیارن 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
ارههه منم شنیدم میگن کار خود پدر و نامادریشه اونا دست داشتن دختره مرده البته

نه یه پسر19سالع اینکارکرده بعدهم باخواهرش کتکش زدن به کسی نگه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖