2777
2789

بچه ها خواهرم بشدت سرد و هیچ میلی به رابطه جنسی نداره هیچچچ میلی و متاسفانه قبل ازدواجش نمیدونسته 

الان حدود پنج ماهه ازدواج کرده و همسرش روزی  دوبار رابطه میخاد و خواهرم تو عذاب بدیه صدتا دکتر رفته دارو خرده شوهرش همه کاری کرده فایده نداره که نداره  

میگه طلاق میخام و من میگم بمرور شوهرش سرد میشه شما طبق تجربه تون به مرور سرد میشه یا نه ؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا اکثرا میگن مردا بعد یمدت سرد میشن

تا جایی که من میدونم اگه ذاتا گرم باشه ،سرد نمیشه .

شاید از روزی دو بار برسه روزی یه بار 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻

اینجوری نیس ک بگی سرد میشه اما خب ب مرور قطعا کمتر میشه خب الان اولاشه تازگی داره ب بعد کمتر میشه یا حالا مثلا طی ی سری شرایط روحی هم امکان داره کمتر بشه 

مثلا همسر من اوایل ازدواج تا روزی ۶ ۷ بار هم رابطه داشتیم ولی الان ن اینجوری نیس میبینی ی بار هفته ای س باره دو باره ی باره و...

کاش قبل ازدواج مشاوره میرفتن

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خود به خود سرد نمیشن از اینکه طرف مقابلشون اونجوری که میخوان نیس سرد میشن یکی از علت های خیانتی که مردان برا خودشون میسازن همینه دیگه 

این مشکل رو برادرم داشت خیلی گرم بود اما خانومش نه هزار تا دکتر بردش از طب سنتی تا سکستراپی اما درست نشد که نشد یه مدت با یه نفر رفت تو رابطه به زنش خیانت کرد کلی بحث و مشکل داشتن ما خبر نداشتیم خانومش همچین مشکلی داشته همه مون کلی سر زنشش کردیم که چرا همچین غلطی کردی طفلک به گریه افتاد دیگه بعد گفت که کلی هم دکتر رفتن ولی هنوزم بعد پنج سال هیچی زندگی شون درست نشده