2777
2789
عنوان

سو تفاهم خواستگارمممم

189 بازدید | 12 پست

بچه ها خواستگارم دو سال‌ دنبالم بود و هی میرفتن و می اومدن (دلیل اینکه میگفتیم نه این بود که داداشم مریض بود و من تصمیم نداشتم اون موقع ازدواج کنم و اونا ول کن نبودن)

پسره اینجوری بود که بهم میگف اگه از در بیرونم میکردین از پنجره می اومدم …

حدود دو سه ماه با هم واسه اشنایی میرفتیم و می اومدیم و هر دفعه ذوقش بیشتر میشد

تقریبا دو هفته پیش یه اتفاقی افتاد که یه دلخوری کوچیک به وجود اومد

ولی نه بی احترامی کردیم به هم و نه چیز خیلی‌ بزرگی بود

میخام بدونم احتمال برگشتش وجود داره ؟ 

علت دلخوری هم این بود که من یک ماه بود سر کار نمیرفتم و اون پسر فهمید و ازم دلخور شد که چرا بهش نگفتم چرا نامحرم دونستمش و من بهش توضیح دادم که من بارها بهت گفته بودم از اونجا میخام در بیام و برم به جای دیگه 

میگفت نه باید منو محرم میدونستی و بهم از تصمیمت میگفتی 

بعد زنگ زده بود به پدرم که حرف بزنه پدرم گفته بود الان خواستگارشی و نباید انقدر واست این موضوع مهم باشه و الان اختیارش با منه  

.

خواهرش چند روز پیش پیام داد بهم گفت داداشم از اینکه بهش نگفتی یک ماهه نمیری و پنهان کردی و از این که پدرت بهش گفته به تو یه جورایی مربوط نیست ناراحت شده و میگه نه میتونم اعتماد کنم و نه زندگی …

خوده اون پسرم جواب زنگ و تلفنمو نداد که واسش‌ توضیح بدم منم یه پیام بهش دادم و ازش معذرت خاهی کردم و گفتم منظورم پنهان کاری نبوده و دیگه از تصمیماتم بهت میگم اما جوابم نداد و رفته توی سکوت

اما میدونم خیلییییییییی دوسم داشت در حدی که دیگه منو زن خودش میدونست

بچه ها زمان باعث میشه برگرده ؟ من الان سکوت کردم و بهش پیام و زنگ نمیزنم 

(بچه ها بازم تاکیید میکنمم خیلی دوسم داشت و دوسال دنبالم بودن)

تورو خدا نکین دیده الان شاغل نیسی پشیمون شده نه این نیس چون میدونس میخاک برم یه جای دیگه و من حقوقم اونقدر زیاد نبود که بخاد طمع کنه ضمن اینکه میدونس من پدر پولداری دارم 

پسر احساسی همینه

دنبال یه ادم منطقی باش

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشون مشخصه به لحاظ بلوغ عاطفی مشکل داره 

یعنی قراره بعدا سر کوچیک ترنین مسائل ناراحت بشه و به خودش بگیره ؟

مدام به خودم میگم: آسون ساخته نشدی که به راحتی ویران بشی 🕊