2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد نیس

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

https://s8.uupload.ir/files/۲۰۲۵۰۱۱۸_۱۰۴۱۳۰_ojd.jpg

چهره. جذاب و دوست داشتنی و نچرال دارین. خیلی نازی. من که حقیقتا ایرادی پیدا نکردم. اگه بود صادقانه می گفتم

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

چند سالته؟!بینیت یکم بزرگه اگه تو بلوغی که طبیعی هست 

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

کیوتی

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

چند سالته؟!بینیت یکم بزرگه اگه تو بلوغی که طبیعی هست

۲۲ سالمه

بینیم اینجا سایه افتاده همه میگن تنها پوئن مثبت چهرم بینی کوچیکمه هیچی دیگه نداری😂

حق دارید البته ها اینجا جدی بزرگ افتاده خودمم پشمام ریخته😂

من هیچ ایرادی ندیدم 🙃❤️

چهره ات قشنگ و بدون نقص است ؛ بیبی فیس هم هستی :)

چند سالته ؟!

فقط 43 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷