الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
متاسفانه من یه هفته درگیر ویروس جدید شدم هرروز میرفتم دکتر سرم وصل میکرد تاخوب شدم حتی غذانمیتونستم بخورم الان خداروشکر بهترم فقط سینه م چرک داره وسرفه میکنم
خودشه. چون حالت عادی فقط پریودی هست ک باعث دل درد میشخ و خوردن غذا های نفاخ. ک پریودی م ک تموم شده. هنوز ۳ هفته دیگه مونده. من خودمو میشناسم. موقعی ک ویروس دارم دل درد میشم
یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ. به همه میگن که تونستم بالاخره.
عزیزم میشه پیامم رو دیدی زودی جواب بدی خیلییییی فوریه از عملت با دکتر کوروش قنبرزاده راضی هستی؟ بینی ...
سلام عزیزم ، من الان پیامتو دیدم ، ببین بقیع میگن خیلی خوب شدی ، خیلی تغییر کردی ، ولی یکم که زوم میکنم تو صورتم کجی داره ، که باید دقت کرد ، از اول هم خود دکتر گفت هشتاد درصد بهتر میشی نه صد در صد ، دیگه گفت اگه به دلت نمیشینه بیا دوباره عمل ،ولی من ک فعلا حال و حوصلشو ندارم ،به این فکر میکنم ک از دماغ اولین خیلی بهتره ، بعد من یکی از اقوام رفته ندیدمش ،خودش خیلی راضی و خوشحاله