2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 50 پست
اره خیلی ها حاضر شدن در طول تاریخ الانم زیاده تو جوامع پیشرفته کمتره ولی با دقتتر اطرافت رد نگاه کن ...

واقعا فکر می‌کنید اینا رو نمیدونم؟؟؟!!

میگم در چه صورتی زن راضی میشه؟ دقیقا همین دلایلی که نوشتید 

بخاطر همین دلایل میگم هیچوقت نباید اینکار رو کرد چون آه زن اول همیشه پشت سر میمونه

ترجیح آدم اینکه مرد با هزار نفر بپره اما رهگذری و مخفیانه نه اینکه یه آدم رو دست بگیره به همه هن معرفی کنه این زنمه 

در ضمن من کم ندیدم مرد های با وفا

شما به دور و بری های خودت نگاه نکن

واقعا فکر می‌کنید اینا رو نمیدونم؟؟؟!!میگم در چه صورتی زن راضی میشه؟ دقیقا همین دلایلی که نوشتید بخا ...

بخاطر این جمله ی آخرت مطمئن باش یک روز از عمرت مونده باشه خیانت میبینی حتما شک نکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطر این جمله ی آخرت مطمئن باش یک روز از عمرت مونده باشه خیانت میبینی حتما شک نکن

اولا که هیچوقت برای کسی بد نخواه

دوما اینکه هر آدمی در طول عمرش ممکنه خیانت ببینه ربطی هم به حرف شما نداره 

دومه میگی دور و برت نه شوهرم دور و برم مرد متعهد و وفادار رو دیدم که تا آخر عمر خودشون یا زنشون وفادار موندن

و بخاطر طرز فکر شما هم خیانت ندیدن

چه زن چه مرد در کل آدمی هر لحظه ممکنه خطا کنه من زن خیانت کار هم کم ندیدم دور و برم 

ولی عموما زن ها وفادار ترند و مرد ها بی وفاتر

این جمله ت برام خندان دار بود 😂 تهدیدی که کردی منو یاد یه خاطره ای انداخت

چند سال پیش که تازه عضو شده بودم یه نفر اینجا نوشته بود من جن عاشق و غول دارم بهش گفتم جن ممکنه ولی غول دیگه چیه مردم رو سرکار نزار گفت مراقب نوزادت باش و غول هام رو میفرستم سراغت بخاطر این حرفت😂

فرض کنید اون زنو دوست نداره و بهتون پیشنهاد میده اول ازش جدا بشه بعد بیاد سمت شمامیتونید همچین چیزی ...

بهش میگم برو تکلیفتو با زندگیت مشخص کن. بعد بیا یه دوره با هم اشنا بشیم بعدا تصمیم میگیرم. تاکید میکنم به خاطر من زندگیت را خراب نکن

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌