2777
2789
عنوان

زن دوم شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 50 پست
فرض کنید اون زنو دوست نداره و بهتون پیشنهاد میده اول ازش جدا بشه بعد بیاد سمت شمامیتونید همچین چیزی ...

نه چون اونی که زن اول از چشمش میفته بعد چندسال حتما زن دوم هم از چشمش خواهد افتاد...

درحال رشدی عمیق....❤️ درحال تحصیل و ادامه دادن  رشته ورزشیم . به امید روزی که بیام و بگم 📢هورااا اونی که میخواستم شد،💪متاهل 💍 ودارای فرزند .......اگه تنهایی و داری روزای تنهایی تو میگذرونی گله نکن تو داری رشد میکنی من ۱۰ سال تنها شدم ولی تونستم از دل این تنهایی سربلند بیرون بیام و یه آدم دیگه بشم ....پس نگران حالت نباش قراره قوی ترت کنه دوست خوبم😉 💯

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرض کنید اون زنو دوست نداره و بهتون پیشنهاد میده اول ازش جدا بشه بعد بیاد سمت شمامیتونید همچین چیزی ...

بازهم خیانته صد در صد

به امید خدا یه روز میام تاپیک میزنم به وزن ایده آلم که 50 هستش،رسیدم...وزن فعلی 76 آبان 1404.....  هدف اول: 70  ....... هدف دوم: 68  .......  هدف سوم: 66  ....... هدف چهارم: 64 ......  هدف پنجم: 62 ......  هدف ششم: 60 ...... هدف هفتم: 59 ...... هدف هشتم: 58 ......  هدف نهم: 57 ...... هدف دهم: 56 ..... هدف دهم: 55 .....  هدف یازدهم: ۵۴ .....  هدف دوازدهم: 53 .....  هدف سیزدهم: 52 .... هدف چهاردهم: 51

میگم برو طلاق بده بعد بیا حرف بزنیم اونم در صورتی که خودمم مطلقه باشم اگه مجرد باشم بازم قبول نمیکنم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
واقع بینانه؟ مگه نمیگی خودت متاهلی؟ آیا حاضری شوهرت با زن دیگه ای رابطه جنسی داشته باشه؟

داره میگه اگه راضی باشه شرایط هرکس متفاوته شاید یک درصد استثنا بود

وقتی طلاق عاطفی باشه یا چه بدونم رابطه سرد یا هرچی...... چرا شاید مهم نباشه براش

ااینها همه حرفه  حتی با طلاق عاطفی هیچ‌زنی راضی به ازدواج مجدد شوهرش نیست خانم یه طرف بچه ها هم اگه باشند  حاضر  به ازدواج دوم پدرشون نبستن

به نظرت زنی حاضر میشه شوهرش با زن دیگه ای بخوابه؟

اره خیلی ها حاضر شدن در طول تاریخ 

الانم زیاده تو جوامع پیشرفته کمتره ولی با دقتتر اطرافت رد نگاه کن متوجه میشی

بعد هم آدم بخاد همه چی رو خط کشی شده فکر کنه نمیشه 

زندگی میکشونت جایی ک بهت ثابت میکنه اونجوری ک فک میکردی هم نبوده

ب هزاران دلیل ممکنه زن اول راضی ب ازدواح مجدد همسر بشه 

اول و بیشترینش اینه ک شوهر میخاد طلاق بده خانم میگه من شرایط طلاق ندارم دوس ندارم مطلقه باشم شرایط مستقل بودن ندارم برو زن بگیر ولی منو طلاق نده 

دومی ممکنه خانم اول بیماری داشته باشه ک حتی خودش پیشنهاد ازدواح دوم بده

سوم اینکه خانومی ک میبینه شوهرش قصد داره زن دوم بگیره و هر دم ارتباط نامشروع داره ترجیح میده یک ازدواج دومی صورت بگیره تا اینکه معلوم نباشه شوهرش با کی ارتباط داره

در هر صورت من ازدواج دوم رو توجیح نمیکنم و خودم مخالف صددرصد هستم ولی دارم واقع بینانه شو میگم 

شما معلومه ارتباطات محدودی توی جامعه دارید من خیلی زیاد دوست دارم آدم های مختلف رد بشناسم و درباره جامعه مطالعه میکنم واقعیت امر اینه ک خدمتتون گفتم 

البته درصد کمی هستن ک ب ازدواج دوم رضایت میدن 

بالای ۵۰ درصد مرد های متاهل حداقل یکبار رابطه خارج از ازدواج یا همون خیانت کردن پس جای دفاع نمیمونه

ااینها همه حرفه حتی با طلاق عاطفی هیچ‌زنی راضی به ازدواج مجدد شوهرش نیست خانم یه طرف بچه ها هم اگه ...

از کجا میدونی 

حتی اگه عمیقا هم تجربش کرده. باشی بازم نمیتونی انقد مطمئن بگی آدم با آدم فرق داره شرایط با شرایط فرق داره