2777
2789
عنوان

ولنتاین

166 بازدید | 19 پست

۲۳ روز دیگه ولنتاینه میخواید چی کادو بدید؟ ایده سوپرایزی چی دارید؟ من اصلا هیچ ایده ای ندارم گیج گیجم

منکه حس میکنم شوهرم کاری نکنه با اینکه هزار بار بهش گفتم خرس و شکلا و گل میدن تو ولنتاین به همدیگه ولی کلا آبی ازش گرم نشده اگه هیچکار نکنه خیلی ناراحت میشم ☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ایده سوپرایزی ندارم🥲قبلا پیش هم نبودیم قرار کافه میذاشتم الان کادو بدست بریم کافع خب معلومه چخبره😂😂

تو سرمه یکم قبل ترش بهش بگم بیا مثل قدیما هرکی تنهایی حاضر شه بیاد کافه😁😂یه تنوعی میشه تو کافه رفتنمون 😂😂

ب شوهر باید مستقیم بگی منتظر شاسخینم بازم اگ نخان نمیفهمن

یکی دوماه پیش گفتم من عاشق خرسم از این گنده ها رفتم قیمت گرفتم ۱۵۰۰ بوده کاش پولامو جمع کنم بخرم گفت میخوای الان بخرم برات گفتم نه پس ولنتاین بهم بده ولی اون روز حرف میزدیم درباره ولنتاین دیدم یادش نیس از خرس☹😪

ولنتاین برای خودم یه چیزی میخرم چون سینگلم:)شماهم لازم نیست هی یادآوری کنی که برات چیزی بخره؛ اوشون ...

اره قبلتر گفتم دیگه میخوام کلا نگم اگه دوست داشته باشه خودش میخره شایدم دوست نداره یا هرچی ☹

سآل های قبل میگرفتی براش؟بگیر تا بگیره و متقابلا اونم بخره برات

دیدی این دخترایی که فقط گیرنده ان و همش طلب دارن انگار پسره وظیفه شه چقدر بهشون میرسن بعد ما به فکر کادو خریدنیم درحالیکه میدونیم احتمالا کادویی دریافت نمیکنیم😂😪