2777
2789
عنوان

لیفت ابرو کیا انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 81 پست

عزیزم دیده بودم حس ششم عالیه

یه چند تا سوال 

من اون رشته ای که مد نظرمه برم خوبه؟رتبه ی زیر ۱۰۰۰ میارم؟در آینده از نظر شغلی موفق میشم؟با فامیل ازدواج میکنم؟اگر میشه خصوصیاتش و اینکه چه ماهی هست را بگو

تو رو خداااا جواب بده 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نگرانم ریزش بیاره یا دفرمه شه

ممنون میشم جواب بدید ..سه سوال دیگه حست چیه من برم رشته ی رولنشناسی برام اومد داره یا لموزش ابتدایی اگر توضیحاتی خواستید بگید من بگم بتون ممنن برام مهمه اونم که چرا مشتری نمیاد برامم مهمه

سلام عزیزم طبق امضاتون

چهارشنبه جای مهمی قراره برم چی بزنم روشن بشه سریعا حالا دایمی نباشه اشکال نداره یه نصف روزم بمونه کافیه ماسک خونگی باشه درمورد ماسک برنج شنیدم میپزن بعدش میکس میکنن حالا نمیدونم

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

فقط حسم میگه عه حدی ژل خوب نبود؟ من میخواستم بخرم

سلام عزیزم 

ژل لیفت خوبه منتها باید کیفیت خوب تهیه بشه 

من دیگه رفتم لیفت کردم راحت کردم

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

عزیزم دیده بودم حس ششم عالیهیه چند تا سوال من اون رشته ای که مد نظرمه برم خوبه؟رتبه ی زیر ۱۰۰۰ میارم ...

سلام عزیزم کدوم تاپیک 

بله موفقیت داری ، بین رشته های تجربه علوم انسانی ایناس درسته؟

فکرمیکنم تو این رشته ها پیشرفت زیادی میکنی 

کسیه ک میشناسیش یا الان یا قبلا تو زندگی بوده و هست .کسیو دوس داری؟

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

سلام خوبین من ناخنکارم میخواستم بدونم چرا بعد وندسال نمیتونم مشتری بکیرم هم کارای من پراز مشترین

سلام .تصویر قبل و بعد مشتری بگیر تبلیغ کن  اگه کارت خوب باسه مشتری میاد ارایشگاه ها خیلیها اگهی زدن برای کار و درامدش بالا هس

ممنون میشم جواب بدید ..سه سوال دیگه حست چیه من برم رشته ی رولنشناسی برام اومد داره یا لموزش ابتدایی ...

یه بلاتکلیفی یه مانع یا یه تاخیری تو کارو بار فعلیت نیس؟اینجور حس میکنم 

انگار وضعیت بالا و پایینی داری نمیتونی چیزی ک واقعا میخوای و میدونی موفق میشی انتخاب کنی

بین این دو رشته نمیبینم ولی اگه رشته هنری علافمندی اون کارت میگیره

سلام عزیزم طبق امضاتونچهارشنبه جای مهمی قراره برم چی بزنم روشن بشه سریعا حالا دایمی نباشه اشکال ندار ...

سلام عزیزم اگر ماسک خانگی میخوای  باید براساس نوع پوستت معرفی کنم که بیان نکردی

ترکیب ماست و ارد و کمی لیمو سفید کننده ست

ترکیب کمی اب لیمو به همراه آب( ک اسیدش رو خنثی کنه) به همراه سفیده تخم مرغ هم موثره 

با آب برنج یا شیر هم روزانه میتونی صورتت رو شستشو بدی

و اینکه این موارد بالا چن روزه نمیتونه معجزه کنه اما موثره اگر درکنار روتینت استفاده بشه 

ضدافتاب حتما داشته باش پوستت درمعرض آفتاب حساسنشه خصوصا بعد از ماسکی ک ترکیب لیمو داره 

سلام .تصویر قبل و بعد مشتری بگیر تبلیغ کن اگه کارت خوب باسه مشتری میاد ارایشگاه ها خیلیها اگهی زدن ...

میخوام بدونم چرا اصلا مشتری ندارم بعد هفت سال انگار تلسم شده

سلام .تصویر قبل و بعد مشتری بگیر تبلیغ کن اگه کارت خوب باسه مشتری میاد ارایشگاه ها خیلیها اگهی زدن ...

سلام عزیزم من انشالله میخوام برم دانشگاه پیام نور روانشناسی بخونم حست چی میگه موفق میشم تو کارم و درسم؟میخوام انشالله اینده از ازمون استخدامی معلم ممنون زود جواب بدید ❤️❤️🙏🌹🌹🌹🥰😍

میخوام بدونم چرا اصلا مشتری ندارم بعد هفت سال انگار تلسم شده

بی دلیل اینجور شده؟ احتمالا ی دلیلی داره

سلام عزیزم من انشالله میخوام برم دانشگاه پیام نور روانشناسی بخونم حست چی میگه موفق میشم تو کارم و در ...

اره عزیزم موفق میشی

تو تاپیک جدیدم شما بودی؟ ترکید انگار

بی دلیل اینجور شده؟ احتمالا ی دلیلی داره

قبلا کار میکردم انقد مشتری پداشتم هر کلر میکردم تو سالن هم بودم و تبلیغاتم میکردم ولی تو مه زیاد نداشتم تک و توک با این سابقه نمونه کارای خوبی که داشتم  باردارشدم بعد یکسال مشتریای قبلیم که اصلا نیومدن و هر چی هم تبلیغات کردم دریغ از یدونه مشتری دیگه خسته شدم ول کردم