2777
2789
عنوان

لیفت ابرو کیا انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 81 پست
سلام عزیزم سنی نداری درسته؟ روح سرزنده ای داری کودک درون فعال این انرژیا خوشبختی میاره برات یه نفر م ...

عزیزدلم فقط این سوال میپرسم دیگه هیچی نمیپرسم😂😂

بنطرت اختلاف سنیش با من زیاده؟بنظرت فامیله یا غریب؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شرمنده دوباره سوال میکنم نفهمیدم همسرم منو دوست داره یا نداره؟جنس مونث تو زندگیش نیست یا ...

فاصله و سردی بینتون زیاد شده و این مدتهاس رخ داده متوجهش نشده باشین شاید ، یه روحیه بیخیال داره نگاه تو بهشه علاقه اون کمتر 

کسی تو زندگیش نیس فقط از مشاور کمک بخواید هنوز دیرنشده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

من اصلا ناراحت نمیشم چون بخواد چه نخواد مجبورم ادامه زندگی بدم دوتا بچه کوچیک دارم فقط دوستدارم واقع ...

انشالله ک شادی به خانوادتون برگرده🍀

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

عزیزدلم فقط این سوال میپرسم دیگه هیچی نمیپرسم😂😂بنطرت اختلاف سنیش با من زیاده؟بنظرت فامیله یا غریب؟

بین ۵ تا ۷ سال 

اختلاف شخصیتی دارین اما زوج خوبی میشین 

غریب .برادر داری؟؟ دوست یه برادر چیزی حس میکنم باشه اشناس