2777
2789
عنوان

لیفت ابرو کیا انجام دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 81 پست
کدوم تاپیک

هیچی عزیزم یه جدید زده بودم ترکیده

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا کار میکردم انقد مشتری پداشتم هر کلر میکردم تو سالن هم بودم و تبلیغاتم میکردم ولی تو مه زیاد ندا ...

چه عجیب نمیدونم راستش 

الان ک باید پررونق باشه

درخواست دوستی قبول نمیکنم ! احترام خط قرمز منه بی حرمتی توهین قضاوت و .. اصلا تحمل نمیکنم و نمیبخشم 🔴تنها بزرگ شدم تنها هم ادامه میدم🎭🎧 #موزیک_آسایش

چه عجیب نمیدونم راستش الان ک باید پررونق باشه

یعنی الان دوباره شروع کنم پر رونق میشه کارم؟ممنون میشم جواب واضح بدید از حستون ...و اینکه دانشگاه پیام نور رشته ی روانشناسی حستون میگه خوبه برام اینده داره که معلم شم؟؟ممنون میشم برام از حستون خوب بپرسید خیلی مهمه بزام همین دوتا سوالم و اینکه حستون از همسرم چی میگه دوستم داره یا نه قلبن؟؟؟

یعنی الان دوباره شروع کنم پر رونق میشه کارم؟ممنون میشم جواب واضح بدید از حستون ...و اینکه دانشگاه پی ...

اره عزیزم ایندت روشنه

فاصله و سردی بینتونه مدت زیادیه،؟

شما حستون و میگفتید اینده نگر بودید؟؟

میبینم بله

اره عزیزم ایندت روشنهفاصله و سردی بینتونه مدت زیادیه،؟

ممنون میشم بگی از حست که درسمو ادامه بدم خوبه برام  کار ارایشگریمو که ناخنکاریه بزارم کنار کدوماش برام بهتره و پر پول میاره و اینده خوبی داره؟؟؟کدومو ادامه بدم درسمو یا ناخنکاریمو؟؟؟

من دلش خبر ندارم ولی از چشم افتادس ولی بروز نمیکنم

فاصله بینتون زیاده سردی ایجاد کرده دورشدین این رو حسش اثرگذاره سعی کنین درستش کنین

ممنون میشم بگی از حست که درسمو ادامه بدم خوبه برام کار ارایشگریمو که ناخنکاریه بزارم کنار کدوماش بر ...

درس و رشته دولتی آینده بهتری داره عزیزم 

موفقیت داری

ژل ابرو مورلی خوبه

لیفت هم قشنگه بگوموادمای لمینیشن بزنه زیادسیخ نکن پهن بشه حالت خوشگل بهش بده

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!