2777
2789

آره ، برای خریدار خوبه ولی برای فروشنده خوب نیست. 

چون خریدار میتونه الکی و بدون دلیل درخواست مرجوعی بزنه و پولش رو پس بگیره.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌خوام بلیط کنسرت بگیرم قابل اعتماده پس این گزینه؟؟

من تا حالا خودم خرید نکردم. 

ولی تو دیوار فروشنده بودم ، یعنی یه قهوه ساز فروختم و قوانینش رو خوندم نوشته بود اگر خریدار پشیمون بشه به هر دلیلی میتونه جنس رو مرجوع کنه و پولش رو پس بگیره‌ .

حالا شما هم فکر میکنم اگر بلیط کنسرت بگیرید و بعدش گزینه رسید رو نزنید ، میتونید چک کنید که بلیط واقعا درست هست یا نه ، اگر اوکی بود بعد گزینه رسید رو بزنید که دیوار برای فروشنده پول رو پرداخت کنه. اما اگر مشکلی بود نباید رسید بزنید و باید به پشتیبان بگین. 

البته باز بپرسید من دقیق مطمئن نیستم.

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣