2777
2789
عنوان

امسال واسه عید چمدل مانتو هایی مده

128 بازدید | 14 پست

هرسال تو ذهنم تجسم میکردم ک فلان مدل مانتو میخوام بخرم 

ولی امسال هیچی تو ذهنم نیست 

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

نمیدونم من هیچ وقت طبق مد نرفتم جلو

هرچی خوشم اومد 

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونممن عبای مجلسی پر سنگ میخرمبم میاد

از این مخملا🤩جمعه از استارا پرسیدم ۲۸۰۰

منتظر مامان شدن.میشه برای مامان شدنم دعا کنی یا صلوات بفرستی شاید وقتتو ۱۰ ثانیه بگیره ولی من‌محتاج دعای توام

سوزن دوزی؟اونا پارسال هم بود خوشگله اما کاربردی نیست، گرمه فقط همون یه هفته عید میشه پوشید

نه سوزن دوزی نیست مخمل عبایی سر شونه وایناش سنگ دوزی 

نمیدونم من که میخام مشکی ساده تا زیر زانو بدوزم وروش سنگ دوزی کنم یا شاید هم عبا مجلسی منم مثل شما ...

من واسه تو خونه هم موندم  شوهرم حساسه دوس ندارم چادر بردارم  میخوام ی چیز مدل عبایی خوشگل بگیرم یا بدم بدوزن ک تو خونه مهمون میاد بپوشم تاروی پام مدلی ندارین؟

من واسه تو خونه هم موندم شوهرم حساسه دوس ندارم چادر بردارم میخوام ی چیز مدل عبایی خوشگل بگیرم یا ب ...

ساحلی 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من واسه تو خونه هم موندم شوهرم حساسه دوس ندارم چادر بردارم میخوام ی چیز مدل عبایی خوشگل بگیرم یا ب ...

من ساحلی میپوشم هرسال وراحتم چون حجاب کامل دارم 

عزیزم سایت عکس رو باز نمیکنه 

پیراهن ساحلی های خوشگل سرچ کن، خیلی مدل های متنوعی میاد 

من ساحلی میپوشم هرسال وراحتم چون حجاب کامل دارم عزیزم سایت عکس رو باز نمیکنه پیراهن ساحلی های خوشگل ...

خواهر شوهرام هرسال ست میدوزن یا میخرن خونه باباشونم ک افطاری میدن جفت میپوشن 

خواهر شوهرام هرسال ست میدوزن یا میخرن خونه باباشونم ک افطاری میدن جفت میپوشن

دوقلو هستن؟ 

آخه شبیه هم تو تا خانم زیاد جالب نمیشه، باز بچه بودن یه چیزی 

شما یه ساحلی ساده بدوز که کمربند میخوره و تا کمر دکمه بخوره تا راحت تن بشه وتا پایین دکمه نخوره که نخوای زیرش چیزی بپوشی، هم شیکه، هم راحت و کاربردی 

دوقلو هستن؟ آخه شبیه هم تو تا خانم زیاد جالب نمیشه، باز بچه بودن یه چیزی شما یه ساحلی ساده بدوز که ک ...

نه۸ سال اختلاف دارن