2777
2789
عنوان

آب و هوای کربلا الان چطوره

167 بازدید | 12 پست

اونایی که کربلا رفتید توی این ماه الان آب و هوا چطوره کربلا؟خیلی سرده؟❄️

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

نه خیلی سرد نیست

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما اخر ابان رفتیم تو خود کربلا روزش خیلی گرم بود شبش وحشتناک سرد تو نجف روزش بهاری شبش سرد

به نظر شما لباس گرم لازم هست؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

لباس گرم هم ببر لباس خنک هم ببر دارو حتما با خودت ببر چون هواش انقدر کثیفه کل کاروان مریض شدن داروها ...

ممنونم عزیزم❤️

سلامت باشی اگه بچه کوچیک همراهتون هست حتما برای اون هم دارو بردار شربت استامنیفون و سرماخوردگی یه پت ...

ممنونم عزیزم نه بچه کوچیک همراهم نیست ولی راستش خود کاروان گفتند پتو میارید گفتند نیاز نمیشه حالا ببرم به نظرتون؟ممنونم عزیزم وقت گذاشتی🥹❤️

ممنونم عزیزم نه بچه کوچیک همراهم نیست ولی راستش خود کاروان گفتند پتو میارید گفتند نیاز نمیشه حالا بب ...

خواهش میکنم اگه بچه باهاتون نیست نمیخواد ببری ولی اگه خواستی میتونی همون کربلا بخری اخه ارزونه لباس ها شون هم ارزونه پول هم یا دینار ببر یا همین پول خودمون و ببر ولی کارتخوان ندارن  اگر هم کارت بردی یه جا سمت بین الحرمین صرافی هست یه جا هم تو بازار نجف ببخشید دیر جواب دادم کلی کار داشتم

خواهش میکنم اگه بچه باهاتون نیست نمیخواد ببری ولی اگه خواستی میتونی همون کربلا بخری اخه ارزونه لباس ...

خواهش می کنم عزیزم بازم ممنونم😍🌹❤️