2777
2789
عنوان

کامپوزیت پیداکردم تودیوار

76 بازدید | 5 پست

هرجازنگزدم میگن واحدی دوونیم میکنیم حالانگاه تودیوارکردم همشون ازواحدی۶۰۰شروع میشه تاموادخوبش ۱۲۰۰بنطرتون دیوارچراارزون گداشتن قیمتارو؟؟؟

تازه کاره احتمالا 

معمولا تبلیغای توی دیوار‌ برای هر صنفی(بجز املاک و فروشنده ها) برای تازه کاراست

از ارایشگری گرفته تا دندون پزشکی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون موادش آشغاله یا کارشون خوب نیست یا انجام نده یا میدی یجای خوب برو رنگشم تاثیر داره تو قیمت نچرال ...

میگم اینوانجام بدم فک بالا ۹میگیره ینی احتمال داره تازه کلینیک بازکرده باشن بخاطرافتتاحیه ارزونتربگیرن اون گرونادکترای معروفین

میگم اینوانجام بدم فک بالا ۹میگیره ینی احتمال داره تازه کلینیک بازکرده باشن بخاطرافتتاحیه ارزونتربگی ...

من دوستم هیجده واحد انجام داد 66 تومن داد اما خب واقعا خیلی خوب شد بنظرم بجای خوب برو چون بد بشه خیلی اذیت میشی برای ریمو کردن کلا هیچ اعتمادی به دیوار نیست برو از نزدیک کیلینک اینا پیدا کن از کارشون مطمئن باشی