2777
2789
عنوان

وقتی شوهرت بره با مادرت🫥

432 بازدید | 25 پست

توی فامیل ما یکی بود اینجوری بابام اونموقع باهاش قطع رابطه کرد گفت حق ندارید هیچکدومتون بهش زنگ بزنید (مامانم اونموقع میرفت آرایشگاهشون برای اپیلاسیون و...)

دختره ۲۹ سالش بود مرده هم خیلی پیرتر، این وقتی که ازدواج میکنه رابطشون خوبه حتی دوقلو میارن شبیه عروسک، بعد از چندسال پدر دختره میمیره بعد اینا برای اینکه مادر رو دلداری بدن زیاد رفت آمد میکنن پیش مادر دختره که یبار دختره مادرشو با شوهرش میبینه رو تخت که اتفاقا مادره حامله هم میشه بعدا ولی سقط میکنه)

دختره بعد از مدتی طلاق میگیره با پسرعموش ازدواج میکنه...

ما وقتی شنیدیم خیلی شوکه شدیم.

الانم توی نی نی سایت یه چنین چیزی دیدم یادم ا مد تاپیک بزنم راجع به این کثیف کاری

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم یکی تو فامیل داشتیم همین رابطه مزخرف داشتن 

ادم باید خیلی مواظب باشه و روابط مدیریت کنه

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

مایه همسایه داریم یه مردعاشق یه دختری میشه بهش نمیدن میدن به یه ادم پولدار،بعد مرد همینحورعاشقش میمونه بعدچندسال نامزدی میکنه جدامیشه،دختری که مرددوستش داشته بهش میگه بزاردختردار بشم دخترم بهت میدم دخترش که بزرگ میشه میده به عشق سابقش وعشقش میشه دامادش،خانومه 40سالش هس الان شوهرش 70همه هم میدونند بعدپدرزنش فوت کرده هرروز مادرزنش خونه شون هس باپسرودخترهاش که همه شون متاهل هستن من واقعا برام همیشه سواله که چه جورمیشه این کارهاکرد

ببخشید ولی چنین گناهانی رو نباید علنی کرد و تعریف کردچون قبحش میریزهلعنت به چنین زن و مردای خراب و ا ...

قبحش میریزه چیه؟ آدم شرف اگه داشته باشه هیچوقت قبح چنین چیزی براش نمی‌ریزه خوشگلم

دختره چه راحت بازم ازدواج کردحالا ما مجردا یه بارشم نشده

دختره خیلی خانمه بخدا عین عروسکه

سفید

قد کوتاه

خیلیم ظریفه الان ۳۵ یا ۳۶ سالشه ولی سنش از من کمتره

ما هم یکی تو فامیل داشتیم همین رابطه مزخرف داشتن ادم باید خیلی مواظب باشه و روابط مدیریت کنه

آخه گیریم مرده سگ ح...ر و کثیف بوده زنه چرا به دخترش رحم نکرد؟