2777
2789

به نظر شما رشد فکری جامعه نسبت به 10 سال پیش چقدر تغییر کرده

مثلا در گذشته معلوم بودن برجستگی های اندام زنان و خیلی چیزای دیگه بد دونسته میشد حتی از سمت جامعه بانوان ولی امروز به جایگاه خانم ها خیلی بیشتر توجه میشه و خیلی چیزارو حق یک زن میدونن

بنظر من خیلی خوبه در حد و اندازه ای که انگشت نما نشیم آزادی هایی رو به خودمون بدیم

حس میکنم ارتباط بین جنس مخالف یکم بهتر پذیرفته شده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الانم برجستگی های یک خانوم توذجامعه خیلی بد دونسته میشه حداقل توو خانواده ما 

ما انسانیم حیوون که نیستیم خودمونو بزاریم ویترین ببینن 

آزادای که شما میگی الان باعث شده خیلی از زنا هرزه شن وخیلی از مردا بیشرف

به نظر من چیزی که تو جامعه پیشرفت کرده تا حدی به رسمیت شناختن حق انتخاب هست هر چند سر همین قضیه هنوز مناقشه زیاده

یعنی کسی که دوست داره برجستگي هاشو بپوشونه این حق رو برای خودش قائله، کسی هم که پوشش انتخابی متفاوت داره این حقش بیشتر براش به رسمیت شناخته شده نسبت به گذشته

و این رو توی مسائل مختلف بیشتر و بیشتر داریم میبینم

حق شاغل بودن یا خانه دار بودن

حق اعتقاد داشتن یا نداشتن 

حق موندن یا رفتن

حق پسندیدن یک شخص یا نپسندیدنش 

حق بچه دار شدن یا نشدن

حتی تو مسائل جزئی تر مثل حق انتخاب رشته. یه زمانی بجه ای می رفت علوم انسانی یا هنر اکثر خانواده ها فاجعه می دونستن الان بهتر شده

در کل حق انتخاب داره تو جامعه بیشتر جا می افته که خیلی چیز مثبتی هست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

این مثالی که زدید رو بهش نمیگن رشد فکری.

اما درباره سئوالتون، بله نسبت به ده سال پیش خدا رو شکر مردم خیلی خیلی آگاهتر شدن نمونه اش کسایی که حامی حیواناتن کسانی که حامی محیط زیستن، کنار رفتن تفکرات افراطی مذهبی، آگاهی بانوان و تحصیل کردنشون و خیلی چیزای دیگه.

یه موردشه دقیقا الان افتخار نیست ولی حق یه دختر هست که ارتباط عاطفی داشته باشه و همسر آیندش رو قبل ا ...

منظورم ارتباط براازدواج نبودشایدخودتم دیدی توسایت دنبال راه حل براسقط میگردن اونم بچه ی خارج ازازدواج

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

به نظر من چیزی که تو جامعه پیشرفت کرده تا حدی به رسمیت شناختن حق انتخاب هست هر چند سر همین قضیه هنوز ...

خیلی خوبه که گزینه انتخاب رو داشته باشیم

و خانوادت

پدرت

برادرت

همسرت

پارتنرت

حمایتت کنه و نظر خودمون رو اولویت بدونه

منم همسن شما هستم ولی ب نظر من سیر اکثر تغییرات بغیر از بی بند و باری و بی فکری چیزی نداشته

احقاق حقوق زنان خیلی خوبه ولی ازادی رابطه و رابطه ی بی هدف و بی سرو تهی که قبحش ریخته شده نه

حق پوشش خوبه ولی پوشش بدن نمایی که حتی من به عنوان دختر روم نشه به همجنس خودم نگاه کنم بده

زیبایی خوبه اما اینکه تمام فکر و ذکر یه زن به حای رشد خودش و مسائل معنوی و فرژندان و سلامتیش بزرگ کردن برجستکی هاش باشه تا بیشتر باهاش به چشم بیاد و عقب نمونه بده